FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: Oppilas on 05.11.04, 08:44



Title: DC-9:eistä..
Post by: Oppilas on 05.11.04, 08:44
Toimiikos tuo Stewart-Global, FlightFx, Finnish Designer Group:in ysi tuolta library:sta 2004:ssa ?? Mikäli toimii, mitä panelia suosittelette ?? ::)


Title: Re:DC-9:eistä..
Post by: Ilkka Portti on 05.11.04, 09:00
Quote from: Eero Valanne on 05.11.04, 08:44
Toimiikos tuo Stewart-Global, FlightFx, Finnish Designer Group:in ysi tuolta library:sta 2004:ssa ?? Mikäli toimii, mitä panelia suosittelette ?? ::)


Toimii ja hyvin toimiikin. Itselläni taitaa olla Stellan Hilmerbyn tekemä paneeli. Löytyy täältä.


Title: Re:DC-9:eistä..
Post by: Oppilas on 05.11.04, 09:33
Linkki kun unohtui, niin tarkoitatko näitä kahta fileä: "dc9-panel_mod.zip" ja "dc9-panel_mod_fix.zip" ??

Tässä "sasdc9.zip":issä kun on konekin mukana.. ::)
BTW, mites nuo mittarit.. ??


Title: Re:DC-9:eistä..
Post by: Ilkka Portti on 05.11.04, 10:32
Quote from: Eero Valanne on 05.11.04, 09:33
Linkki kun unohtui, niin tarkoitatko näitä kahta fileä: "dc9-panel_mod.zip" ja "dc9-panel_mod_fix.zip" ??

Tässä "sasdc9.zip":issä kun on konekin mukana.. ::)
BTW, mites nuo mittarit.. ??


Sori harhaanjohtava "täältä" sanan käyttö. ;) Tarkoitin tuolla sitä, että paneeli löytyy täältä FS Nordicin tiedostokirjastosta. Tuo minun käyttämä paneeli ei olekaan tuo sasdc9.zip, vaan se on joku muu, jonka olen hakenut jostain joskus.


Title: Re:DC-9:eistä..
Post by: Oppilas on 05.11.04, 12:41
Nou hätä. Saas nährä kuin äijän käy, asensin meinaan sen SAS:in koneen ynnä panelin ynnä... ihan vaan Temp- kansioon ja nyysin sieltä panel- ja gauges- kansiot ja poistin loput rojut. Kopsasin ne sitten sinne STEWART-GLOBAL AND FLIGHTFX:in väsäämän koneen (jota rupesinkin alunperin läträämään) kansioon, ni katotaan toimiiko.. Mittarit täytyy vielä tietty nakata sinne simun gauges- kansioon ja effects... Mitäs olette mieltä, onkohan minkäänlaisia mahiksia saada puikkimaan.. ??
:)

P.S. Oliko riittävän sekavasti selitetty ??


Title: Re:DC-9:eistä..
Post by: Harri Lonnqvist on 05.11.04, 13:03
Quote from: Eero Valanne on 05.11.04, 12:41
Nou hätä. Saas nährä kuin äijän käy, asensin meinaan sen SAS:in koneen ynnä panelin ynnä... ihan vaan Temp- kansioon ja nyysin sieltä panel- ja gauges- kansiot ja poistin loput rojut. Kopsasin ne sitten sinne STEWART-GLOBAL AND FLIGHTFX:in väsäämän koneen (jota rupesinkin alunperin läträämään) kansioon, ni katotaan toimiiko.. Mittarit täytyy vielä tietty nakata sinne simun gauges- kansioon ja effects... Mitäs olette mieltä, onkohan minkäänlaisia mahiksia saada puikkimaan.. ??
:)

P.S. Oliko riittävän sekavasti selitetty ??



Toimii miten toimii,sitten sen näet kun kokeilet!Sitäpaitsi tuossa mainitsemassasi "sasdc9.zip" fileestä(paneelista) on jo ver.4.2 tuolla Stellanin sivuilla.Siinä on uudet paremmat paneelitextuurit ym...

http://www.hilmerby.com/fs/fs9_panel.html (http://www.hilmerby.com/fs/fs9_panel.html)

Ja vähän sen DC-9:n lentämisestä:

http://www.hilmerby.com/dc9/d9_classic.html (http://www.hilmerby.com/dc9/d9_classic.html)

Niin ja tuossa saitin main,esim. se cockpit osio on mukava!

http://www.hilmerby.com (http://www.hilmerby.com)

T:Harri



Title: Re:DC-9:eistä..
Post by: Oppilas on 07.11.04, 17:04
Iltaa Lentäjä-Ässät !!! Minkähän mokan olen tehnyt (jälleen kerran..), kun asensin tuon Stewart-Global, FlightFx, Finnish Designer Group:in väsäämän ysin tuolta file library:sta ja lopputulos on blancco- kone. Ts. tekstuurit on kateissa, vaikka kylläkin kansiossaan ovat.. Paneliksi laitoin Sutisen
MD- panelin, kun S. Hilmerbyn ysin panelin asennuskin tuntui menevän oikein kunnolla m.. Mikä siis neuvoksi ?? Veikkaan jotain todella yksinkertaista.. :P


Title: Re:DC-9:eistä..
Post by: Ilkka Portti on 07.11.04, 17:44
Quote from: Eero Valanne on 07.11.04, 17:04
Iltaa Lentäjä-Ässät !!! Minkähän mokan olen tehnyt (jälleen kerran..), kun asensin tuon Stewart-Global, FlightFx, Finnish Designer Group:in väsäämän ysin tuolta file library:sta ja lopputulos on blancco- kone. Ts. tekstuurit on kateissa, vaikka kylläkin kansiossaan ovat.. Paneliksi laitoin Sutisen
MD- panelin, kun S. Hilmerbyn ysin panelin asennuskin tuntui menevän oikein kunnolla m.. Mikä siis neuvoksi ?? Veikkaan jotain todella yksinkertaista.. :P


Tarkastapa onko texture kansion texture-sanan jälkeen mitään. Mikäli siinä lukee esim. texture.finnair , tulee aircraft.cfg:n texture-kohdassa lukea myös tuo finnair.


Title: Re:DC-9:eistä..
Post by: Oppilas on 07.11.04, 18:56
..siitä yksinkertaisuudesta.. :P Kuten tuli veikattua.. Kansion nimi oli pelkkä teksture ja .cfg- filussa komeili texturen perässä t eksti "lyy". Tuon "lyy":n heitin mäjelle ja nyt puikkii !! Siinä modelissa kun on julmettu määrä eri rekkareita, ni mulle riittää yksi niistä, joten täytynee huomenna uudestaan rukkailla sitä konffis- filua uudestaa.. Ei perhana, nyt on pakko ottaa back-uppi koko halvatun FS2004- kansiosta, ennen kuin menee taas jotain munilleen.. :D Anyway, aina oppi jotain uutta !!
Kiitosset Ilkka taas kerran !! Karmat kolahti !!


Title: Re:DC-9:eistä..
Post by: Oppilas on 08.11.04, 06:54
..ei ..kele.. Imutin tässä joutessani duunissa tuon ysin ja tulin siihen lopputulokseen, että josko alotettais ihan uudestaan ton ysin asennus, meni nääs sen verran penkin alle.. :P


Title: Re:DC-9:eistä.. RATKAISTU
Post by: Oppilas on 09.11.04, 06:47
Jätin konffis- filuun väin yhden mallin faktat jäljelle ja yhden tekstuurikansion jäljelle, ni sain nuo ylimääräiset rekkarit sieltä valikosta pois, joten pulma on osaltani ratkaistu. Kiitokset kaikille avusta..


1