FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Virtual Finnair => Topic started by: Aleksi Palojärvi on 27.03.05, 19:35Title: Kuinka innolla lennät VF-lentosi
Post by: Aleksi Palojärvi on 27.03.05, 19:35
Tällainen polli. Saako noista vaihtoehdoista nyt selvää? Itse lennän niitä aika tiuhana tahtiin. Moni noista vaihtoehdoista ovat tarkoitettu lähinna ATR7MD-80 piloteille.


Title: Re:Kuinka innolla lennät VF-lentosi
Post by: flaitsimulaatori on 28.03.05, 05:49
Vielä en lennä yhtään mitään, mutta kunhan lentolistat saapuvat niin katsotaan. Epäilen, että tulen lentämään kaikki lentoni.


Title: Re:Kuinka innolla lennät VF-lentosi
Post by: Kauko Lehtinen on 28.03.05, 13:31
Yleensä lennän jokaisena viikonloppuna yhden edestakaisen tai kolmiosaisen kokonaan. Jos lentoja on esimerkiksi viisi lennän jonain arki-iltana sen viidennen. Toisin sanoen en lennä yleensä peräkäisinä päivinä vaan ripottelen lennot pitkin kuukautta. Minusta se on tuntunut mielekkäimmältä ja luulen tällä välttäväni kyllästymispisteen tulemisen.

10 kuukautta kestäneen lentäjänuran aikana on jäänyt yksi lento lentämättä. Lentojen haasteellisuus on mukavasti kehittynyt pitkin aikaa, joten mielenkiinto on säilynyt.

Edit: kirijoitusvirhe


Title: Re:Kuinka innolla lennät VF-lentosi
Post by: Jaakko Rissanen on 28.03.05, 17:36
Lentelen ne kuukauden sisällä silloin tällöin, kaksi keikkaa jäänyt välistä kun Windows oli sanonut yhteistyösopimuksensa irti kuukauden loppupuolella. Muuten tulee kaikki lennettyä.


Title: Re:Kuinka innolla lennät VF-lentosi
Post by: harza on 28.03.05, 19:04
Nykyisin tulee Bussilla lennettyä aika tarkasti tasan yhden listan lennot kuussa, mitä nyt silloin tällöin muutama lento enemmän tai vähemmän. Muinoin ATR:llä tuli sitten ajeltua jopa kolme listaa kuussa ::)


Title: Re:Kuinka innolla lennät VF-lentosi
Post by: Mika Mononen on 28.03.05, 19:12
Näin 757-lentäjänä tulee tarkemmin katsottua että mitkä lennot lentää ja mitkä jättää lentämättä. Nyt talvella varsinkin kun suurin osa operaatioista kohdistuu Kanarialle ja lentoajatkin ovat siellä kuuden tunnin hujakoilla, niin kaikkia lentoja ei tule lennettyä, (Kuten Henri tuossa ilmaisikin :)) toisaalta joskus listoissa onkin vain 1-3 menopaluuta, joista yleensä ainakin yksi tulee lennettyä. Nooh, kohta taas on kesäkausi vauhdissa ja lentoajat jälleen lyhenevät. :)


Title: Re:Kuinka innolla lennät VF-lentosi
Post by: TimoP on 28.03.05, 19:43
Kaikki tietysti lennetään, mitä listoihin sattuu osumaan. En ole pitkään aikaan lentänyt VF:n ulkopuolisia lentoja, mutta kasikymppisen noin 10 lentoa kuussa riittää meikäläiselle oikein hyvin. Tässä kuussa olisi vielä edessä Ostersundin ja Warsovan keikat... kiirettä pitää! ;)


Title: Re:Kuinka innolla lennät VF-lentosi
Post by: Mika Virolainen on 31.03.05, 06:00
Kaikki lennetään ja innolla! (3v.)

T: Mika


Title: Re:Kuinka innolla lennät VF-lentosi
Post by: Modiale on 31.03.05, 09:06
Hei,

757-lentäjänä ei tule aina kaikkia lentoja lennettyä, koska suurimmat osat kohteista on jo koluttu monta kertaa läpi. Viimeaikoina on jäänyt lennot itse asiassa kokonaan lentämättä, mutta nyt tulevana viikonloppuna pitäisi varmaan lentää LDS:n 767:llä VF:n lento joko Madeiralle tai Gran Canarialle.


1