FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: Kalle Heinonen on 09.09.05, 13:13



Title: Talot harmaita
Post by: Kalle Heinonen on 09.09.05, 13:13
latasin canary 04: jän ja talot olivat harmaita tietääkö kukaan mistä johtuu tai mitä pitää tehdä. Ilmeisesti pelkkä settings/add area juttu ei riitä


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Otto Kilpirinne on 09.09.05, 13:15
Kai asensit sen readmen ohjeiden mukaan ???


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Superfinnair on 09.09.05, 13:16
Terve!

Laitatkos kuvan/kuvia valaisemaan hieman asiaa ;)

Nimim. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :D


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Kalle Heinonen on 09.09.05, 13:20
osa taloista näkyy ja toiset on vaan harmaita laatikoita read me:tä en oikeen ymmärtäny


Title: Re: Talot harmaita
Post by: pilotti90 on 09.09.05, 13:24
Quote from: Kalle Heinonen on 09.09.05, 13:20
osa taloista näkyy ja toiset on vaan harmaita laatikoita read me:tä en oikeen ymmärtäny


Pistä sitten kuva niin me ehkä ymmärrämme paremmin.


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Rikuuho on 09.09.05, 13:26
Kuulostaisi ihan siltä että osa textureista on kateissa


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Petri Koivisto on 09.09.05, 13:38
Quote from: Riku Horelli on 09.09.05, 13:26
Kuulostaisi ihan siltä että osa textureista on kateissa
Minustakin tuohon piti hakea vielä erikseen jotkut texturet.. kun itekkin tätä samaa ihmettelin...  :P en kyllä muista mitkä texturet ne oli.. mutta viisaammat kertokoot..  siitä olen varma että jotkut texturet piti vielä ladata erikseen... ja itehän en saanut toimimaan koko p**kaa!  ;D


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Kalle Heinonen on 09.09.05, 13:56
onko olemassa jokin ohjelma millä kuvia voi ottaa muistan joskus tavanneeni jonkun


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Rikuuho on 09.09.05, 13:57
Quote from: Kalle Heinonen on 09.09.05, 13:56
onko olemassa jokin ohjelma millä kuvia voi ottaa muistan joskus tavanneeni jonkun


Painat näppäimistöstä nappulaa Print Scrn ja kopiot piirrustusohjelmaan ja tallennat..


Title: Re: Talot harmaita
Post by: jehu on 09.09.05, 14:02
Mutta jos monta kuvaa haluaa ottaa, niin kannattaa käyttää FSScreen ohjelmaa. Löytyy FSN:n tiedostokirjastosta.


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Kalle Heinonen on 09.09.05, 14:24
miten kuva lisäätään  kun sitä ei voi kopio/liitä ja tost lisää kuva jutust tulee vaan img/img


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Ilkka Portti on 09.09.05, 15:54
Quote from: Kalle Heinonen on 09.09.05, 14:24
miten kuva lisäätään  kun sitä ei voi kopio/liitä ja tost lisää kuva jutust tulee vaan img/img


Tässäpä ohjeen tynkää: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,26782.0.html


Title: Re: Talot harmaita
Post by: Jukka Mäcklin on 09.09.05, 17:18
Moro!
Epäilen että mahdollisesti tarvitset noita valmiita textureja kuten NOVA,NOVA-GOLD ja AIRPORT joita sceneryn tekijät käyttävät mutta en ole varma. Nämä löytyvät esim. AVSIM.COM nimellä MUST HAVE FILES. Jos ei ole apua niin on kuitenkin hyvä asentaa jos latailee noita sceneryjä.

jukka


1