FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => FSNSquad => Topic started by: Robin Karinen on 04.01.10, 15:42



Title: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: Robin Karinen on 04.01.10, 15:42
Hop! kaikki ostamaan http://store.steampowered.com/app/15320/

Eikös tällä pääsekkin pelaamaan fsnservuille?


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: OPe on 04.01.10, 16:22
Juu pääse parilla virallisella päivityksellä + modin asennuksella

4.08m päivitys >> http://www.fz.se/filer/?id=2333

4.09m päivitys >> http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=10276

UltraPack 1.8 >> http://il2ultrapack.net46.net/index.php/topic,308.0.html

Ultrapack 2.0 >> http://il2ultrapack.net46.net/index.php/topic,396.0.html

Asenna peli ja siihen viralliset päivitykset. Kopioi pelikansio toiseen paikkaan ja asenna Ultrapack modit kopioituun kansioon. Tämä siksi, että osa servereistä käyttää virallista versiota ja jos severillä on suojaukset päällä, niin modatulla versiolla ei pääse liittymään sessioon.


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: Juha Nuutinen on 04.01.10, 18:10
Vähän ohi aiheen tai paljonkin mutta ostin BioShockin Steamin kautta hintaan 4.99€ :)


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: Robin Karinen on 05.01.10, 18:19
Törmäsin hyberlobbyn kanssa sitten tälläiseen ongelmaan.  ;D :thmbdn:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=921937

Eli hyberlobby ei hyväksy il2fb.exeä. Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia?


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: OPe on 05.01.10, 18:48
Valitsitko pelilistasta Forgotten Battlesin? Il2-Sturmovik ei muistaakseni kelpaa.


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: Robin Karinen on 05.01.10, 19:16
Quote from: Olli Peranto on 05.01.10, 18:48
Valitsitko pelilistasta Forgotten Battlesin? Il2-Sturmovik ei muistaakseni kelpaa.

Valitsin Forgotten Battlesin, kuten muilla foorumeilla käskettiinkin. Ei toimi siltikään.


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: OPe on 05.01.10, 19:23
Mikäs käyttis sulla on?


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: Robin Karinen on 05.01.10, 21:54
Quote from: Olli Peranto on 05.01.10, 19:23
Mikäs käyttis sulla on?

W7, ei taida olla väliä mikä käyttis on.


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: OPe on 05.01.10, 22:08
On väliä.  Kokeile onko tästä apua. Lainaus virtual pilotsien foorumilta

Kirjoittaja Flanker35M päivämäärä Su Loka 25, 2009 02:06

S!

Ja lisää vinkkejä HyperLobbyn käyttäjille. Installoit HL:n ja kirjaudut sisään, HL kysyy il2fb.exe polkua. Etsit, tuplaklikkaat ja painat Save. Mitä juutasta?! Installoitua peliä ei löydy, WTF?! Nou hätä, apus on liki! Elikäs right click HL ikonia ja valitse Compatability välilehti. Valitse sieltä Run as Administrator ja paina Apply + Ok. HL ei tarvitse ajaa yhteensopivuudessa, ainakaan Win7. Admin riittää. Nyt voit tallentaa il2fb.exe polun ja toimii taas.

Edit: Linkkejä >> http://forum.virtualpilots.fi/app/forum/viewtopic.php?f=10&t=824  ,   http://forum.virtualpilots.fi/app/forum/viewtopic.php?f=10&t=1006


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: Robin Karinen on 05.01.10, 22:57
Seuraavaksi luvassa:

steam error 2:0000065558 Ei antanut steam käynnistää eri paikkaan kopioitua IL2:sta.


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: OPe on 06.01.10, 08:22
Laitoin sulle yksitisviestin...


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: Robin Karinen on 06.01.10, 10:19
Juu sain toimimaan. il2fb.exe käynnistää siis itsestään jo steamin, eli exessä on jotain steamin härpäkkeitä. Tuo aikaisemmin mainitsemani errori johtui siitä, että peli ei suostunut käynnistymään eri kansiosta. Steam ei myöskään antanut käynnistää peliä, jos pelissä oli "run as administrator"-moodi päällä.


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: Santeri Lehtonen on 09.01.10, 14:27
Quote from: Robin Karinen on 06.01.10, 10:19
Steam ei myöskään antanut käynnistää peliä, jos pelissä oli "run as administrator"-moodi päällä.
Johtunee siitä, että normaalioikeuksinen softa ei voi käyttää adminoikeuksilla pyörivää softaa. Steam myös admin tilaan.


Title: Re: Steamissa IL-2 4,99e
Post by: Robin Karinen on 21.01.10, 15:05
Quote from: Santeri Lehtonen on 09.01.10, 14:27
Johtunee siitä, että normaalioikeuksinen softa ei voi käyttää adminoikeuksilla pyörivää softaa. Steam myös admin tilaan.

Perjaatteessa windowsin pitäisi silloin kysyä saako ohjelman suorittaa A-moodissa.


1