FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:11



Title: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:11
Eli tässä on nyt nuo WOAI-asennus ongelma kuvina.

Kuvat menee järjestyksessää miten teen tuon. Joka kohdasta on kuva, jotta ei ole epäselvyyksiä.


Eli tässä on nyt sisältö minkä latasin tuolta avsimista WOAI Installer 2.4v
[ attachment removed / expired ]



Ensinmäinen sivu kun avaa tuon ohjelman, alin oikealta
[ attachment removed / expired ]



Tuosta seuraava sivu
[ attachment removed / expired ]



Sitten avaan tuon Finnairin WOAI-paketin, tuolla on AI reitit
[ attachment removed / expired ]


Olen valinnut simuksi FSX:n
[ attachment removed / expired ]


Vahvistus pyyntö
[ attachment removed / expired ]


Mitä asennetaan
[ attachment removed / expired ]


Vielä lisätietoja ja sitten kun painan Install nappia käy...
[ attachment removed / expired ]


... näin ja tulee tuollainen virhe viesti.
[ attachment removed / expired ]



Eli saiskos jostai neuvoja miten saan oikein tehtyä tuon jos teen väärin.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Petri Koivisto on 07.09.10, 15:13
Oletko järjestelmänvalvoja koneellasi? Tuli ainakin ensimmäisenä mieleen tuosta "Polun .... käyttäminen estetty", että et olisi "täysin valtuutettu" käyttäjä...? ;D


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:14
Quote from: Petri Koivisto on 07.09.10, 15:13
Oletko järjestelmänvalvoja koneellasi? Tuli ainakin ensimmäisenä mieleen tuosta "Polun .... käyttäminen estetty", että et olisi "täysin valtuutettu" käyttäjä...? ;D


Olen järjestelmävalvojana.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Jesperi Lauhio on 07.09.10, 15:20
Sillä nyt ei ole mitään merkitystä. Ohjelmat pitää kuitenkin suorittaa erikseen järjestelmänvalvojana ;) Eli suorita järjestelmänvalvojana se installeri niinkuin Petri sanoi :)


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:22
Quote from: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:14
Olen järjestelmävalvojana.


Ja koneella ei ole kuin oma käyttäjätili.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Nurffe on 07.09.10, 15:23
Itsellä heittää mielestäni samaa erroria, mutta enkuksi tietenkin. Tosin eri kohdassa. Klikkaan I agree ja painan nextiä niin tuo error paukahtaa ja tämän jälkeen koko softa jumittaa eikä mitään tapahdu. Windows 7 käytössä ja kaikilla tavoilla yritetty ajaa. Ihan ihme tuo WOAI :s


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Arttu Heinonen on 07.09.10, 15:34
Koitas suorittaa ohjelma yhteensopivuustilassa.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:42
Tuota auttaako jos ensin purkaan tuon kansion?
Eipä auta edes tuokaan.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Arttu Heinonen on 07.09.10, 15:44
Quote from: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:42
Tuota auttaako jos ensin purkaan tuon kansion?


Kyllä, tiedostojen pitää olla woai.zip päätteisiä.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:47
Quote from: Arttu Heinonen on 07.09.10, 15:44
Kyllä, tiedostojen pitää olla woai.zip päätteisiä.



Purkasin kansion ja ei se auttanut. Tarkoitan että unzippasin tuon.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:52
Quote from: Arttu Heinonen on 07.09.10, 15:34
Koitas suorittaa ohjelma yhteensopivuustilassa.


MItenkäs onnistuu?


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Petri Koivisto on 07.09.10, 15:57
Quote from: Patrick Ojanen on 07.09.10, 15:52
MItenkäs onnistuu?
Ominaisuudet -> yhteensopivuus -> ruksi kohtaan suorita ohjelma yhteensopivuustilassa.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Patrick Ojanen on 07.09.10, 16:04
Quote from: Petri Koivisto on 07.09.10, 15:57
Ominaisuudet -> yhteensopivuus -> ruksi kohtaan suorita ohjelma yhteensopivuustilassa.


Ei onnistu tuollakaa.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Arttu Heinonen on 07.09.10, 16:24
Quote from: Patrick Ojanen on 07.09.10, 16:04
Ei onnistu tuollakaa.


Mikäs käyttöjärjestelmän valitsit siinä?
Koita XP:tä. Ja sitten suorita järjestelmänvalvojana.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Patrick Ojanen on 07.09.10, 16:27
Quote from: Arttu Heinonen on 07.09.10, 16:24
Mikäs käyttöjärjestelmän valitsit siinä?
Koita XP:tä. Ja sitten suorita järjestelmänvalvojana.


Kiitos Arttu ja muut! Nyt se toimii, ehkä.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Iiro Helminen on 07.09.10, 19:19
Ja eikös tosta asennus directorystä ole ollut jonkinlaista juttua että simu kannattaa asentaa muualle kun tonne C:\Program files(x86) :P


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Mikael Leinonen on 08.09.10, 14:53
Olihan siitä, helpottaa kummasti jos ohjelmat asentaa muualle kuin tuohon C:\Program Files(x86)-kansioon


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Juha Martimo on 08.09.10, 15:27
Mulla oli samaa ongelmaa ja selvesi että kyseinen zippi oli "rikki". Muuta ratkaisua ei siihen keksitty. Mulla on tosiaan kaikki WOAI paketit ja vain tämä yksi oli rikkinäinen. En valitettavasti muista mikä yhtiö oli kyseessä.


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Patrick Ojanen on 10.09.10, 14:02
Quote from: Iiro Helminen on 07.09.10, 19:19
Ja eikös tosta asennus directorystä ole ollut jonkinlaista juttua että simu kannattaa asentaa muualle kun tonne C:\Program files(x86) :P


Sehän menee tuonne automaattisesti, mitenkäs sit siirrät sen jälkee?


Title: Re: WOAI- ongelma kuvallisina
Post by: Iiro Helminen on 10.09.10, 14:24
Quote from: Patrick Ojanen on 10.09.10, 14:02
Sehän menee tuonne automaattisesti, mitenkäs sit siirrät sen jälkee?


Siirtämällä ja rekisteriä muokkaat vähän niiin lisurit löytävät sit automaattisesti uuden "paikan" minne olit simun laittanut  ;)


1