FSnordic.net Forums

Finnish Discussion / Lentosimulaattorit => Yleinen simulaattorikeskustelu => Topic started by: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:16



Title: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:16
Iltoja foorumille!  8)

Ongelmana on siis se, että en yksinkertaisesti näe IVAOn liikennettä, ja kaikki tämä alkoi aivan yllättäen. On koitettu IVAPin uudelleenasennusta, on koitettu simun uudelleenasennusta, mutta ei muu liikenne tule vaan näkyviin.

Toivottavasti tuli tarpeeksi selvästi..

-Santeri-


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Lauri FIN918 on 25.03.11, 18:18
En osaa selittää sitä, kun on FSX saksaksi, mut otan suhun yhteyttä skypen kautta.

Täällä olen postittanut saman ongelman:
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,97529.0.html

EDIT: näetkö kuitenki sen punasen textin näkymättömän koneen päällä?


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:20
Quote from: Lauri Sivuoja on 25.03.11, 18:18
En osaa selittää sitä, kun on FSX saksaksi, mut otan suhun yhteyttä skypen kautta.

Täällä olen postittanut saman ongelman:
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,97529.0.html


Joo, muttakun tässä ei näy edes koneiden labeleita. Eli ei siitä johdu.


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Lauri FIN918 on 25.03.11, 18:21
Quote from: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:20
Joo, muttakun tässä ei näy edes koneiden labeleita. Eli ei siitä johdu.


Oletko kokeillut MTL:n full installia uudestaa :o. Kokeile kuitenkin tuota


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:21
Quote from: Lauri Sivuoja on 25.03.11, 18:21
Oletko kokeillut MTL:n full installia uudestaa :O. Kokeile kuitenkin tuota


Tuotakin kokeiltu.


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Lauri FIN918 on 25.03.11, 18:23
Quote from: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:21
Tuotakin kokeiltu.


Tarkista, että IVAO configuraattorista olet valinnut näkymään kaikki koneet jne.

Kun koneet hävisivät, mitä teit juuri ennen sitä?

-Lauri


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:24
Quote from: Lauri Sivuoja on 25.03.11, 18:23
Tarkista, että IVAO configuraattorista olet valinnut kaikki koneet jne.

Kun koneet hävisivät, mitä teit juuri ennen sitä?

-Lauri


Kaikki koneet valittu.

En tehnyt mitään tavallisesta poikkeavaa, olin aloittamassa uutta legiä kun koneet vain hävisivät eivätkä ole näkyneet sen jälkeen.


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Lauri FIN918 on 25.03.11, 18:25
Quote from: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:24
Kaikki koneet valittu.

En tehnyt mitään tavallisesta poikkeavaa, olin aloittamassa uutta legiä kun koneet vain hävisivät eivätkä ole näkyneet sen jälkeen.


Hävisivät yhtäkkiä vai eivät tulleet koskaan näkyviin?


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:27
Quote from: Lauri Sivuoja on 25.03.11, 18:25
Hävisivät yhtäkkiä vai eivät tulleet koskaan näkyviin?


juuri näin.


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Lauri FIN918 on 25.03.11, 18:28
Quote from: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:27
juuri näin.


Kummin? :P


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:37
Quote from: Lauri Sivuoja on 25.03.11, 18:28
Kummin? :P


Molemmat, hävisivät eivätkä tulleet näkyviin..


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Teemu Kokkonen on 25.03.11, 18:55
Quote from: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:37
Molemmat, hävisivät eivätkä tulleet näkyviin..


Koneen varjot poissa?


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Santeri Saikkonen on 25.03.11, 18:59
Quote from: Teemu Kokkonen on 25.03.11, 18:55
Koneen varjot poissa?



On.


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Mika Virolainen on 26.03.11, 06:31
Ilmoittaako Ivap liittyneensä multiplayersessioon välittömästi, kun olet käynnistänyt sen?.

T: Mika


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Juho Mustaparta on 26.03.11, 06:56
Quote from: Mika Virolainen on 26.03.11, 06:31
Ilmoittaako Ivap liittyneensä multiplayersessioon välittömästi, kun olet käynnistänyt sen?.



Santerilla on käsittääkseni FSX alla, jolloinka siinä ei kuulukkaan tulla mitään ilmoitusta.  :)


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Santeri Saikkonen on 26.03.11, 10:15
Quote from: Juho Mustaparta on 26.03.11, 06:56
Santerilla on käsittääkseni FSX alla, jolloinka siinä ei kuulukkaan tulla mitään ilmoitusta.  :)


Jep FSX on alla. Koittelin eilen asentaa MTL kokonaan uudelleen, mutta ei auttanut.  :P


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Mika Virolainen on 26.03.11, 18:25
Ok! FSX:n toiminnoista olen täysin tietämätön.


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Santeri Saikkonen on 30.03.11, 10:01
Ongelma ratkaistu asentamalla vanhempi versio FSuipc:sta!


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Robin Karinen on 31.03.11, 13:16
Quote from: Lauri Sivuoja on 25.03.11, 18:18
En osaa selittää sitä, kun on FSX saksaksi, mut otan suhun yhteyttä skypen kautta.

Täällä olen postittanut saman ongelman:
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,97529.0.html

EDIT: näetkö kuitenki sen punasen textin näkymättömän koneen päällä?

Saako kysyä että miksi FSX saksaksi?


Title: Re: Ongelmia IVAOn liikenteen kanssa
Post by: Mikko Suomela on 31.03.11, 13:22
Jos se on ostettu sieltä? :P Ei mitenkään outoa. Itsellä monta peliä/simua sieltä ostettuna. Hippasen halvempaa kuin Suomessa. :)


1