FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.07.17, 00:37

Login with username, password and session length
 1   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Yleinen simulaattorikeskustelu / Re: Prepar3D V4  on: Yesterday at 20:19:57 
Started by Joona Väisänen | Last post by Pii Anttonen
Lisenssistä - en aiokaan maksaa kuin tämän yhden kuukauden. Ehkä joskus hankin sen perusversion, mutta odottelen yhteensopivuuksia, parempaa taloudellista tilannetta ja muutamaa lisärijulkaisua. Nyt kuitenkin tarvitsin testiin yhtä lehtijuttua varten.

Samasta syystä en katsonut ennalta mukanatulevia koneita, koska tarvitsin testaukseen joka tapauksessa. Joo, olisin voinut hankkia pressikontaktina kokeilulisenssin, mutta ovat aika nihkeitä niin oli helpompi näin.

 2   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Yleinen simulaattorikeskustelu / Re: Mitäs sitten?  on: Yesterday at 17:34:08 
Started by Tatu Kantomaa | Last post by Tatu Kantomaa
10m mesh olisi leivottu bageleiksi P3D v4 omistajille. Onko halukkaita testaajia? Kyseessä siis 10m mesh koko Suomeen, perustarkkuus mitä Suomen datasta irtoaa koko maahan, 2m palasia teen sitten tässä kun ehdin.

Jos on halukkaita testaajia, niin laittakaa viestiä, vastailen sitten latauslinkillä. Mielellään siis "testaajia" jotka viitsivät hiukan pähkäillä miltä maisema näyttää, ja josko siinä on ongelmia näkyvissä. Itsellä ei ole P3D mitään versiota, joten hankalaa tämä testaustpuoli....  Tongue

 3   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Kuvakaappaukset / Re: IVAO kuvia  on: Yesterday at 10:04:18 
Started by Mikael Tynkkynen | Last post by Mikko Kärkkäinen
No mä en käytä. Tykkään enemmän Orbxin defaultista.

 4   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Kuvakaappaukset / Re: IVAO kuvia  on: Yesterday at 09:53:59 
Started by Mikael Tynkkynen | Last post by Esa Sairio
Noissa edellisissä kuvissa pääkaupunkiseutu on aika epärealistisen näköinen. Satama tulee liikaa esille. Kokeilkaa niin huomaatte dramaattisen eron!

Photosceneryt toimivat FSX:ssä ja ymmärtääkseni myös P3D:ssä. Haittapuolena on maiseman tarkkuus läheltä katsoen, koska se on 4,7 metriä/pixeli. Ainakin FSX kykenee näyttämään huomattavasti tarkempaakin photosceneä. Kumpa joku vaan tekisi uuden, koko Uudenmaanläänin 2 metrin tai jopa 1 metri/pix tarkkuisen photarin autogeneineen!

 5   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Kuvakaappaukset / Re: IVAO kuvia  on: Yesterday at 06:28:30 
Started by Mikael Tynkkynen | Last post by Mikko Kärkkäinen
Ei todellakaan! Miksi olisi?  Huh

 6   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Kuvakaappaukset / Re: IVAO kuvia  on: Yesterday at 05:18:00 
Started by Mikael Tynkkynen | Last post by Esa Sairio
Eikös photoscenery ole pakollinen lisäosa pääkaupunkiseudulle?

 7   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Yleinen simulaattorikeskustelu / Re: Prepar3D V4  on: 23.07.17, 21:37 
Started by Joona Väisänen | Last post by Joona Väisänen
Harmituxeni on, että kun otin kuukaudeksi sen kehittäjälisenssin niin mukana ei tule mitään siviilimatkustajajettiä. Kun lennän vain niitä niin on jäänyt aika ohueksi kokeilut, mikä on harmillista. Pitää odotella että tulee päivityksiä. PMDG NGX minulla on, mutta se FSX-versio ja tilillä on kirjaimellisesti vain pari euroa niin ei nyt lähde päivittäminen. Enkä kyllä muutenkaan olisi innokas maksamaan täyshintaista päivittämistä.

Tämä ei siis ole valitus, mutta tiedoksi muillekin jotka ajattelivat vain pikaisesti kokeilla että välttämättä ei ole pahemmin lenneltävää vielä.

http://www.prepar3d.com/vehicles/


 8   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Yleinen simulaattorikeskustelu / Re: Prepar3D V4  on: 23.07.17, 20:10 
Started by Joona Väisänen | Last post by Tomi Renberg
Kehittämiseen ilmeisesti tarvitaan tuo devaajan lisenssi tai sitä saa vaan tehdä sillä (http://www.prepar3d.com/product-overview/prepar3d-license-comparison/). Tosin eihän siinäkään ole järkeä maksaa tuosta professional plus versiosta, koska ainoa ero siinä professional/academin lisenssiin taitaa olla vain "ammattimaiset sotaskenaariot".

Mutta eihän tuossa devaaja lisensissä ole mitään järkeä, jos ei kehitä. Sehän tulee jo puolessa vuodessa kalliimmaksi, jos ei sitten halua lentää P3Dllä kuin pari kuukautta. Seuraava maksullinen versio on varmaan 5.0, joka tulee joskus 2-3 vuoden päästä. 4.x päivitykset on ilmaisia ja niitä tulee noin 3-4 kk:n välein (tai ainakin 3.x:ssä tuli).

Mutta joo, eihän perus P3Dllä rehellisesti sanoa vielä juuri yhtään mitään tee. Sehän on itseasiassa aika halpa. Eihän sillä hinnalla saa kuin kaksi uutta maksullista lentokenttää.

 9   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Yleinen simulaattorikeskustelu / Re: Prepar3D V4  on: 23.07.17, 18:06 
Started by Joona Väisänen | Last post by Ville Lindgren
Uusi versio p3d:stä julkaistaan parin vuoden välein, eli tulee aikas kalliiksi maksaa kehittäjälisenssiä koko se aika, toki pro version tapauksessa se on niin ja näin että onko kalliimpaa. Osa-aika käyttöön se on loistava, jos ei vaikkapa halua siirtyä fsx:stä kokonaan vaan haluaa vain pari kertaa vuodessa testata toimiiko maisemat.

 10   Finnish Discussion / Lentosimulaattorit / Yleinen simulaattorikeskustelu / Re: Prepar3D V4  on: 23.07.17, 18:01 
Started by Joona Väisänen | Last post by Mika Virolainen
Harmituxeni on, että kun otin kuukaudeksi sen kehittäjälisenssin niin mukana ei tule mitään siviilimatkustajajettiä.

Eipä tule muutenkaan. FSX:n default koneet toimii heittämällä (kopioi/liitä).

Return to the board index.
1