FSnordic.net
Home Help Rules Login Registrera
Welcome, Guest. Please login or register.
20.09.20, 13:55

Login with username, password and session length
Registrera - Användaravtal
[ Terms of Use in English ]
[ Terms of Use in Finnish - Käyttöehdot suomeksi ]
[ Terms of Use in Swedish - Regler på svenska ]

Regler för FS Nordics diskussionsforum

Välkommen till FS Nordic och våra diskussionsforum. Det är ett nöje se dig bli den senaste medlemmen i vårat forum och vi hoppas du ska trivas här. Du måste läsa igenom och acceptera reglerna nedan för att få skapa ditt personliga konto.

FS Nordic tillhandahåller onlinetjänster för intresserade av civila flygsimulatorer och flyg i allmänhet. Vårat diskussionsforum är gratis och tillgängligt för alla. Gratis registrering är obligatoriskt för att skiva inlägg och spara personliga inställningar.


Registrering
När du registrerar dig i vårat diskussionsforum måste du använda hela ditt riktiga namn. Du måste och välja ett användarnamn till ditt konto. Användarnamnet kommer du använda när du loggar in i forumet, ditt riktiga namn är det som kommer synas för andra forum-medlemmar.

Observera att användandet av ett namn som inte är ditt riktiga kommer leda till att ditt konto tas bort.

E-mejl adressen du använder för att registrera dig måste fungera. När du är klar med din registrering kommer ett mejl sändas dig med ditt temporära lösenord och vidare information om hur du använder vårat forum. Din e-mejl adress kommer inte vara synlig för andra användare om du inte väljer den ska vara det. Se till att du alltid har en aktuell mejladress i din profil så vi kan skicka ett nytt lösenord om du skulle glömma bort ditt gamla.


Enskildhet
Alla meddelanden i detta forum sparas i en skyddad databas. FS Nordic kommer inte använda någon av den fakta du lämnar i kommersiella syften, eller överlåta den till tredje part. Diskussionsforumet lämnar en cookie på din hårddisk som innehåller information som gör att forumet vet vem du är. Säkerställ att din internetläsare är inställd på att tillåta cookies, om inte kommer du inte kunna logga in. Din IP-adress kommer sparas och kommer enbart användas om du inte följer reglerna.

Då endast administratörer kan se din e-postadress kan inte program som söker mejladresser för att sedan sälja dem vidare kan inte komma åt din adress. Vi rekommenderar också att du inte skriver din adress i dina inlägg utan istället ber andra användare ta kontakt med dig via ett privat meddelande.

Observera att ingen av FS Nordics medarbetare kommer be dig ange ditt lösenord. Låt aldrig någon annan få reda på ditt lösenord.

Alla konton är personliga och du är bara tillåten att ha ett konto.


Användandet
Vi vill att våra forum ska hålla hög standard. Vi uppskattar om du lägger ner lite tid på dina inlägg med avseende på innehåll och språk. Inläggen ska korrekta, artiga och hålla sig till ämnet. Svordomar är förbjudna. Innan du startar ett nytt ämne, använd Sök funktionen för att se att ämnet inte nylige diskuterats. Se också FAQ sektionerna samt våra Tutorials.

När du skriver en ny tråd, se till att innehållet speglas i rubriken. Skriv inlägget i rätt forum och om du inte har någonting vettigt att skriva, låt bli. Inlägg utan innehåll eller de som bara innehåller några få ord kommer att tas bort. Om du märker att du gjort ett fel efter du postat ditt inlägg, använd redigera funktionen och rätta till ditt fel.

Vårat diskussionsforum är indelat i fyra huvudsektioner, engelsk diskussion, svensk diskussion, finsk diskussion samt de diskussionsforum för vilka FS Nordic är värd. Språket i de nationella forumen måste vara det korrekta. I värdforumen bestämmer moderatorerna vilket språk som ska användas, dessa forum kan också ha komplimenterade regler, men dessa regler gäller alltid. Om ett forum har komplimenterande regler postade högst upp i forumet.

Om du väljer att ha en signatur i din profil, håll den i vettig storlek. Totalt får den inte vara större än 500 px bred och 100 px hög samt ha en maximal storlek på 40 kB. Signaturen ska inte vara animerad. Innehållet i signaturen samt resten av profilen måste vara saklig och korrekt.

Vissa av våra forum är för inlägg med bilder, både från simulatorer och riktiga bilder. Om du vill visa dina bilder, välj ut de bästa - det finns ingen anledning att visa allt du har. Administrationen kommer ta bort bilder dömda överflödiga.


Att inte följa reglerna
Följer du inte reglerna får det konsekvenser, du kommer bli varnad eller i värsta fall bannlyst. Vid alarmerande situationer kommer ditt användarkonto tas bort och din internetleverantör kontaktad.

Om du kontaktas av en av våra moderatorer är det starkt rekommenderat du anammar deras önskemål. Moderatorerna är här för att få ett bra klimat i forumet. Har du kommentarer på någon av moderatorerna, kontakta den aktuella moderatorn privat.

FS Nordic kan inte hållans ansvariga för innehållet i diskussionsforumen och vi kan heller inte garantera ett korrekt innehåll. Alla inlägg representerar postarens åsikter. Våra moderatorer gör sitt bästa för att reglerna efterföljs, men varje användare ansvarar själv för sina inlägg. Genom att skriva ett inlägg i våra forum ger du FS Nordic tillstånd att spara och visa innehållet av ditt inlägg i vårat forumsystem i alla framtid.

Inlägg som kränker någons enskildhet, är sexuellt, missbrukande, hotfullt eller som bryter någon lag är inte tillåtna. Du får heller inte lägga in bilder eller material du inte har upphovsrättigheter till om du inte fått tillstånd av upphovsmannen till materialet. Skriv inget du vet är falskt eller fel. Våra moderatorer och administratorer har all rätt att redigera och ta bort inlägg som bryter mot reglerna.

Om du hittar något du inte tycker passa i vårat diskussionsforum eller som bryter mot reglerna, använd "Anmäl till moderator" funktionen så uppmärksammas vi om problemet. Försök inte vara moderator själv.


Annonseringspolicy och mediainformation
Annonseringen är inte tillåtet i vårat diskussionsforum. Information om gratis web-sajter och produkter är tillåtna inom vissa ramar. All kommersiella annonsering är förbjuden om inte annat på förhand blivit beslutat av administrationen. Annonsering via privata meddelanden är också förbjuden.

Om du önskar få mer information om annonseringsmöjligheter på vår websida, vänligen kontakta någon av våra medarbetare. Om du är osäker på om ett inlägg du tänker posta strider mot våra annonseringsregler, kontakta någon av oss innan du postar.

Representanter från media, observera att alla meddelanden i forumet är personliga uppfattning hos den som postar. Innehåll eller bilder från något av inläggen i forumet får inte kopieras eller citeras utan tillstånd utanför FS Nordics forum. Om du citerar något från forumet måste källan anges som ”fsnordic.net diskussionsforum”.


Tack för att du läst dessa regler. Vi önskar dig en trevlig och lärorik vistelse. Har du några som helst frågor, tveka inte kontakta oss.

Support mejladress för forumet: forummail(at)fsnordic.net.

Senast ändrad 2006-08-23.


Registrera - Obligatorisk information
Ditt förnamn:
Ditt efternamn:
Detta måste vara ditt riktiga namn. Använder du ett falskt namn kommer ditt användarkonto att tas bort.

Du kan inte ändra ditt namn efter registreringen så kontrollera namnet du angett är korrekt!
Välj användarnamn:
Används enbart för identifkation av SMF. Inga mellanslag eller speciella tecken tillåtna.
Email:
Detta måste vara en giltig e-post-adress.

Din e-postadress är endast synlig för administratörerna, inte för andra användare.
System språk:
Språket du önskar använda.
Anti-spam: 10 + 5 = ?
Jag godkänner användaravtalet:

1