FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.10.20, 04:59

Login with username, password and session length
Rules
[ Terms of Use in English ]
[ Terms of Use in Finnish - Käyttöehdot suomeksi ]
[ Terms of Use in Swedish - Regler på svenska ]

FS Nordicin keskustelualueen säännöt

Tervetuloa FS Nordiciin ja keskustelualueellemme. On ilo nähdä sinun liittyvän jäseneksi yhteisöömme, ja toivomme että viihdyt sivustollamme. Huomioi, että sinun tulee lukea ja hyväksyä tältä sivulta löytyvät säännöt ennen käyttäjätunnuksen luomista.

FS Nordic tarjoaa verkkopalveluita kaikille siviililentosimulaatiosta ja ilmailusta kiinnostuneille. Keskustelufoorumimme ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Ilmainen rekisteröinti on pakollista pystyäksesi lähettämään viestejä tai personoimaan foorumin asetuksia.


Rekisteröityminen
Kun luot tunnuksen itsellesi keskustelualueelle, sinun tulee käyttää oikeaa nimeäsi. Sinun tulee myös rekisteröitymistä varten valita käyttäjänimi tunnuksellesi. Käyttäjänimeä käytetään vain kirjautumisen yhteydessä, ja koko nimesi näytetään muille foorumin jäsenille profiilissasi ja lähettämissäsi viesteissä.

Huomioi, että keksityn tai virheellisen nimen antaminen johtaa käyttöoikeuksiesi poistamiseen.

Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva. Kun olet suorittanut rekisteröitymisen, sinulle lähetetään sähköposti, joka sisältää salasanasi ja ohjeita keskustelualueen käytön aloittamiseen. Voit halutessasi valita sähköpostiosoitteesi näkymättömäksi muilta jäseniltä, mutta tässä tilanteessa ylläpito joka tapauksessa näkee osoitteesi. Pidä profiilin sähköpostiosoitteesi aina ajan tasalla, mikäli hukkaat foorumin salasanasi.


Yksityisyys
Kaikki viestit ja käyttäjätiedot tältä keskustelualueelta tallennetaan suojattuun tietokantaan. FS Nordic ei käytä käyttäjätietojasi kaupallisiin tarkoituksiin, tai levitä niitä kolmansille osapuolille. Keskustelualueen ohjelmisto jättää evästeen (cookie) koneellesi sisältäen ohjelmiston tarvitsemat tiedot sisäänkirjautumisen onnistumiseksi. Sinun IP-osoitteesi tallennetaan palvelimen tietoihin, kun käytät keskustelualuetta. Tätä tietoa tullaan käyttämään vain, mikäli näitä sääntöjä on rikottu.

Sinun profiilissasi näkyvä sähköpostiosoite on näkyvissä vain keskustelualueen ylläpidolle. Eli sähköpostiosoitteita keräävät roskapostittajat eivät saa osoitettasi tietoonsa. Suosittelemme myös, että et suoraan kirjoita sähköpostiosoitettasi lähettämiisi viesteihin – on suositeltavaa pyytää jäseniä ottamaan yhteyttä foorumin yksityisviestien avulla.

Muistathan, että kukaan ylläpidostamme ei koskaan pyydä sinun salasanaasi tai muita tietoja. Pidä salasana vain itselläsi.

Kaikki käyttäjätunnukset ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Et saa käyttää toisen henkilön tunnusta käyttääksesi tätä foorumia. Voit myös luoda vain yhden käyttäjätunnuksen itsellesi.


Keskustelualueen käyttäminen
Haluamme keskustelualueemme olevan laadultaan hyvä. Toivomme siis, että ennen viestin kirjoittamista mietit muutaman hetken sitä mitä haluat viestissäsi sanoa. Käytä asiallista kieltä, ole kohtelias, älä kiroile ja pysy aiheessa. Ennen kuin aloitat uuden viestiketjun, käytä hakukonetta nähdäksesi onko samasta asiasta juuri keskusteltu. Muista myös katsoa foorumin FAQ-osio ja FS Nordicin tutoriaalit.

Kun aloitat uuden viestiketjun, katso että otsikko vastaa viestisi aihetta. Pidä viestin sisältö asiallisena, ja muista lähettää viesti oikealle alueelle. Jos et keksi järkevää kirjoitettavaa, sitten älä kirjoita koko viestiä! Viestit, joissa ei ole mitään todellista sisältöä tai ovat vain muutaman sanan mittaisia, tullaan poistamaan. Jos olet tehnyt virheen lähettäessäsi viestiä, voit muokata sitä jälkeenpäin käyttämällä muokkauspainiketta.

Keskustelualueemme on jaettu neljään pääkategoriaan: englanninkielinen, suomenkielinen ja ruotsinkielinen keskustelu ja lisäksi muut keskustelualueet (Hosted boards). Kielen mukaan jaotelluilla alueilla tulee käyttää vain kyseistä kieltä. Muut alueet –osiossa kyseisten alueiden ylläpitäjät voivat määrittää käytettävän kielen, ja nämä alueet voivat myös sisältää lisäsääntöjä, mutta nämä keskustelun perussäännöt pätevät kuitenkin kaikilla alueilla. Mikäli jollekin keskustelualueelle on määritelty lisäsääntöjä, näkyvät ne kyseisen alueen aihelistauksen alussa olevassa viestissä.

Jos lisäät profiiliisi allekirjoituksen, pidä se kohtuullisen kokoisena. Allekirjoituksen leveys ei saa ylittää 500 pikseliä ja korkeus 100 pikseliä, suurin sallittu tiedostokoko on 40 kB. Älä käytä animoituja allekirjoituskuvia. Allekirjoituksen, kuten myös kaiken muun tiedon profiilissasi, tulee olla paikkaansapitävää ja asiallista.

Osa alueistamme on tarkoitettu kuvien lähettämiseen, niin simulaattoreista kuin oikeastakin ilmailusta. Jos haluat lähettää kuviasi näille alueille, valitse vain parhaat otoksesi ja lähetä ne. Ei ole mitään tarvetta näyttää kaikkia kuviasi, koska tämä vain lisää käyttäjien latausaikoja. Ylläpito voi tarvittaessa poistaa ylimääräisiä kuvia.


Sääntöjen noudattamatta jättäminen
Sääntöjen rikkomisella on seurauksensa. Sinua tullaan joko varoittamaan, tai pääsysi keskustelualueelle voidaan evätä. Hälyttävimmissä tilanteissa käyttäjätunnuksesi voidaan poistaa ja Internet-yhteyden tarjoajaasi voidaan ottaa yhteyttä.

Jos valvojamme ottavat sinuun yhteyttä, on suositeltavaa että noudatat heidän ohjeitaan. Valvojien tehtävänä on taata täällä kaikille miellyttävä ilmapiiri, joten pyydämme noudattamaan heidän toiveitaan. Jos sinulla on joitain kommentteja koskien ylläpidon toimintaa, ota yhteyttä meihin yksityisviestillä.

FS Nordicia ei voida pitää vastuullisena tällä keskustelualueella esitetyistä tiedoista, ja täten emme myöskään takaa esitettyjen tietojen paikkansapitävyyttä. Kaikki viestit edustavat jokaisen kirjoittajan omia henkilökohtaisia mielipiteitä. Ylläpitäjämme tekevät parhaansa pitääkseen keskustelun sääntöjen mukaisena, mutta jokainen yksilö on vain itse vastuussaan viesteistään ja käytöksestään. Lähettäessään viestin keskustelualueellemme, käyttäjä antaa FS Nordicille rajattomaksi ajaksi täyden luvan varastoida ja esittää viestin sisällön sivuston keskustelualueella.

Emme salli mitään viestejä jotka loukkaavat jonkun henkilön yksityisyyttä, ovat seksuaalisia, herjaavia, uhkaavia tai minkä tahansa lain vastaisia. Sinun ei ole myöskään sallittua lähettää keskustelualueelle mitään materiaalia, jonka tekijänoikeutta et omista tai et ole saanut materiaalin lähettämiseen omistajan lupaa. Älä kirjoita mitään minkä tiedät olevan valheellista, tai muuten virheellistä. Ylläpitäjillämme ja valvojillamme täysi on oikeus poistaa tai muokata viestejä, jotka rikkovat näitä sääntöjä.

Jos löydät jotain, joka ei mielestäsi sovellu keskustelualueellemme tai on näiden sääntöjen vastaista, ole hyvä ja ilmoita siitä meille käyttämällä ‘Report to moderator’ / ‘Ilmoita valvojalle’ toimintoa. Älä yritä itse toimia keskustelun valvojana.


Mainostaminen ja tietoja median edustajille
Mainostus ei ole sallittua keskustelualueellamme. Tietoja avoimista (ilmaisista) sivustoista ja tuotteista saa lähettää vapaasti (ns. hyvän maun rajoissa), mutta minkä tahansa kaupallisen tuotteen tai palvelun suora mainostus ei ole sallittua, ellei asiasta ole erikseen sovittu ylläpidon kanssa. Myös foorumin pikaviestitoiminnon kautta tapahtuva mainostus/massapostitus on kaikissa tapauksissa kiellettyä.

Jos haluat saada lisätietoja mainostusmahdollisuuksista kotisivuillamme, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjiin. Lisäksi mikäli et itse ole varma, että onko viestisi mahdollisesti tulkittavissa mainokseksi, ota yhteyttä ja kysy meiltä.

Median edustajille – pyydämme pitämään mielessä, että kaikki keskustelualueelle lähetetyt viestit ovat lähettäjän henkilökohtaisia mielipiteitä. Viestien sisältöä tai kuvia ei saa kopioida tai lainata keskustelualueen ulkopuolelle ilman lupaa. Käytettäessä lainausta keskustelualueelta, tulee samassa yhteydessä mainita lähteeksi ”fsnordic.net keskustelufoorumi”.


Kiitos kun jaksoit lukea sääntötekstimme, ja toivomme sinulle mukavia hetkiä keskustelufoorumin parissa. Jos sinulla on jotain kysymyksiä, tavoitat meidät sähköpostilla.

Keskustelualueen sähköpostituki: forummail(at)fsnordic.net

Päivitetty 23.08.2006.


1