FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.08.18, 16:36

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Prepar3D V4
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 20 21 [22] Reply Print
Author Topic: Prepar3D V4  (Read 79214 times)
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #420 on: 23.07.18, 10:31 »

Aikoinaan pelkäsin Win10 siirtymistä kuin ruttoa,mutta kun joudun tietokoneen osien yhteensopivuuden takia siirtymään niin en kyllä ottaisi 7 takas vaikka saisi 300€ ja uudet munat.

Sama juttu Win7 ei tukenut prosessoria ollenkaan, sain sen pysymään pystyssä siten, että iskin sen suoraan vanhasta koneesta uuteen. Kumma kyllä ei valitellut mitään Shocked Ja olihan tuo aikakin jo siirtyä Preparinkin takia.

   
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #421 on: 12.08.18, 16:43 »

Aloittelijana (p3dv4) kysyisin säädöistäni. Onko jotain liikaa, tai jotain tarpeetonta? Tänään vähensin SSAA 8 > 4.

Koneen tietoja:

Intel I7 8700 coffee lake hexacore (HT on päällä) automaattisesti kellottaa 4600Mhz tarvittaessa / nestejäähdytys.
RAM 16Gb / 2666Mhz DDR4 / dual ch
Samsung Evo 960 SSD / 500Gb (vain simu + kilkkeet asennettuina sinne)
Geforce GTX 1080 / 8Gb
MSI Z370-A PRO emolevy
Win10 HOME N -version
Jne...







Lentokone: Aerosoft A319
ORBX: BASE + VECTOR + LC EU + HD TREES
REX: Texture direct 4 (vain maa textuurit) + SkyForce pienimmillä mahdollisilla DXT -textuureilla (Clouds broken).
PTA: Rexin SkyForcen pre-säädöillä
FSUIPC 5.uusin

Muuta ei juuri nyt tule mieleeni, paitsi nVidian Inspectorilla 2xSparse Grid Supersampling

« Last Edit: 12.08.18, 17:05 by Mika Virolainen »

   
Kari Reinisalo
Offline Offline

Posts: 138
Date Registered: 03.10.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #422 on: 12.08.18, 20:40 »

Mika pikasesti katoin noita sun asetuksia ja en nyt vallan suurempia kummallisuuksia huomannu.

Minkä resotason meshi sulla on. Tuo 1m asetus sulla voipi olla vähän liikaa. Mulla on South Finlandin 2m meshi ja säätö on simussa 2m.
Voin katella huomenna tarkemmin noi omat asetukset ja kommentoida tarkemmin.

Tuota AS A319:iä en ole vielä kerinnä hankkimaan, joten sen suhteen en sano mittään.

Mulla on itellä PC:
- Intel I7 7700 ja kelloina 4500Mhz koko ajan ja vielä toistaiseksi ilmalla jäähtyy
- GPU Geforce GTX 1080 Ti kellotettuna ja vedellä jäähtyypi

Olen itse katellut MSI Afterburnerilla ja System Explorerilla mitenkä simu kuormittaapi CPUa ja GPUta. Kato noilla tai jollain vastaavilla mitenkä paljon tuo sinun yhdistelmäsi PC:tä kuormittaa ja säätele simusta sen mukaan, että saat sulavan.
Hyvin on ORBX:n FTX Global Base & openLC Europe alla ja nämä kaikki viimesimmät Suomiskenet siihen päälle laitettuna jaksanu PC simua pyörittää.

Tämä P3Dv4ei läheskään kuormita pc:tä kuten XP11, joka onkin varsinainen resurssisyöppö. XP ottaa hardiksesta kyllä kaiken irti. XP:llä näyttiksen muistinvaraus tai kulutus on ollu parhaimmillaan >10Gigaa ja systeemin RAM:ia >19,5Gigaa.

Tossa nyt yks shotti XP11:sta koneena DA62 ja horisontti jäi tietty kääntämäti vaateriin.



« Last Edit: 12.08.18, 21:16 by Kari Reinisalo »
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #423 on: 13.08.18, 07:44 »

Ei ole vielä asennettuina Tatun ja sinun Suomimaisemia, ainoastaan Freemesh joten turhaahan tuo on 1m. Tietysti uusimmissa lentokentissä on varmaankin 2m meshejä. Kiitos kommentista, tiputan tuota arvoa.

Lisää vinkkejä kaipailen Roll Eyes

   
Pages: 1 ... 20 21 [22] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1