FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.01.19, 08:33

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Dovetail Flight Sim World (FSW)
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Reply Print
Author Topic: Dovetail Flight Sim World (FSW)  (Read 33252 times)
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1319
Date Registered: 19.06.10

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #80 on: 25.04.18, 06:04 »

Se syyhän miksi he alunperin julkaisivat fsx:n Steamille lienee ollut juuri se että näkevät mitenkä lisäosa markkinat toimivat ja kuin suureksi tulot muodostuvat. He nimenomaan lentosimu puolelle tulivat laajojen lisäosa markkinoiden takia.

Tiimiä joka tuota teki on turha syyttää johdon virheistä. Yksi syy huonoon myyntiin lienee kanssa kaikenlaiset striimaavat belynzit jotka jo ennen simun avaamista päättävät etteivät tykkää. Sen tuloksena muutama muukin perui aikeensa striimata sitä. No belynzillä on rahaa kiinni fsx/p3d:ssä että kyllä sen ymmärtää.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 414
Date Registered: 22.02.16

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #81 on: 25.04.18, 11:50 »

Se syyhän miksi he alunperin julkaisivat fsx:n Steamille lienee ollut juuri se että näkevät mitenkä lisäosa markkinat toimivat ja kuin suureksi tulot muodostuvat. He nimenomaan lentosimu puolelle tulivat laajojen lisäosa markkinoiden takia.

Tässäkin oli omituinen lähestysminen. Aluksihan he haluaisivat kehittäjiltä provikat, että lisäoan saa myydä heidän simuunsa. (en jaksanut seurata muuttivatko suhtautumistaa myöhemmin?). Tuollahan varmistettiin, että lähes kukaan ei lähde tuollaiseen mukaan kuin muille alustoilla ei tuollaisesta tarvitse kärsiä.

Heidän oli joko pitänyt ostaa kaikki lisäosanvalmistajat jotta olisivat saaneet lähes monopolin ja voineet myydä miten haluaa ja heillä olisi ollut huikea tarjonta. Eihän heillä ole resursseja tehdä itse alustaa, hienoja maisemia ja jotain mutkikkaita lentokoneita. Kuvittelivatko, että kaikenlaisilla pipipali lisäosille olisi voinut vain rahastaa? Lisäosien laatu on melko korkeaa ja kiinnostaako taas jotain ihan satunnaista pelaajaa maksaa jokaisesta härpäkkeestä jotain? Tuskin.

Jos taas myyt itse alustaa jollakin muutamalla eurolla niin selväähän on että se ei tuota yhtään mitään varsinkin, kun se on mätä ja vaatisi paljon korjaamista, joten tuosta on varmaan mahdatonta saada edes nollatulosta aikaan noilla hinnoilla.

Train Simulator maailmaa en sillä tavalla tunne, mutta jotenkin uskoisin lisäosien olevan yksinkeritasempiä siellä ja markkinat mahdollistaa tollasen rahastuksen.

Mitä taas striimeihin tulee niin kyllähän se heidän oma ensimmäinen esiintyminen kertoi kaiken oleellisen. Osa ei vain tahtonut uskoa, että tässä on porukka joka ei vain tiedä mitä on tekemässä ja missä ovat. Samanlaista sählellystä kuin heidän flightschool eikä kauan tämäkään kauan kestänyt. Vaikea tuohon oli missään vaiheessa uskoa.
« Last Edit: 25.04.18, 11:58 by Tomi Renberg »
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1319
Date Registered: 19.06.10

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #82 on: 27.04.18, 16:01 »

Minua jaksaa yleisellä tasolla huvittaa uskomattoman paljon se kuinka valitettiin siitä että Dovetail myi itsevalmistamiaan tehtävä paketteja. Suoraan kun ostaa FSW:n saat huippuluokan pilvet, taivaan ja sään joka vielä vastaa todellisuutta mutta perustuu saman ajankohdan ja sijainnin vanhoihin metareihin. Reaaliaikainen sää oli tulossa. Sitten Orbx global base kiinteänä osana simua, accu feel ja uramoodi jossa peli generoi erilaisia työtehtäviä joista sitten saa rahaa jne. Jos haluat mitään vastaavaa siihen niin ikini ihanaan ja täydelliseen p3d:n (tai fsx:ään) niin saat maksaa satoja euroja. Sain suomimaisematkin toimimaan riittävän hyvin.

Yksi asia muuten, p3d:ssä ei tule mukana tosimaailman säätä toisinkuin usein kuulee väitettävän. Pilvi ja taivastekstuurit ja sää on aikas kuraa oletuksena. Saat maksaa moninkertaisesti fsw:n hinnan saadaksesi niistä siedettävät. Niin, nämä tulivat mukana FSW.ssa suoraan.

Mutta koska tämä "yhteisö" on täysin sairas ja mätä varsinkin tietyillä foorumeilla, niin on okei myydä ryöstöhintaisia lisäosia p3d:hin (ja fsx:ään) mutta ei halpoja tehtäväpaketteja FSW:uun jossa kuitenkin tulee oletuksena mukana satojen eurojen arvosta tavaraa.

Niin ja se lisäosatuki, FSW:hun saa Simmarketista useita lisäosia ja Steamista mm. Justflightin Piperin, BlueSkyilta Curtiss P-40F Warhawk paketin ja Big Bear City Airport kentän Turbulent Designiltä. Ainiin samat henkiset ipanat valittivat näistäkin vaikka sitten toisella hetkellä väittävät että FSW on suljettu lisäosatekijöitä eikä kukaan halua tehdä sille mitään.

Mutta ei tässä ole ollut kyse muustakuin vihasta vihasta ja vielä kerran vihasta. Vihataan syystä tai toisesta eikä mikään käännä päätä. Naurattaa nämä idiootit jotka kuluttavat satoja euroja kuukaudessa jopa vaikkapa maisemiin jotka sitten pahimmillaan välkkyvät ja vilkkuvat mutta sekin on täysin ok koska kyse on jostain tietystä teijästä ja p3d:stä joilta hyväksytään kaikki oli miten kuraa tahansa.

On täysin selvää että ei ole halua kehittää mitään jos vastassa on valtava loputon viharyöppy. Lyön vaikka vetoa että Dovetailin ja muiden osallisten sähköposteihin tai foorumi yv laatikoihin on tulvinut vihapostia jatkuvalla virralla kokoajan. Tämähän on nykypäivänä aivan normaalia toki, ja hyvin organisoitua oli aihe mikä vain. Sitä voi netissä vaikka ostaa valmiin trolli/viha/valhe kampanjan. En ihmettelisi vaikka joku olisi niin tehnytkin.
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1927
Date Registered: 14.02.05

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #83 on: 27.04.18, 16:09 »

Komppaan Villeä  thmbup

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1290
Date Registered: 11.12.11

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #84 on: 27.04.18, 18:04 »

Minä myös. Mutta löiköhän valmistaja hanskat naulaan liian nopeasti?  Huh Kuvia kun näki, niin oli kyllä komea simu!

A Mile of Road will take you Nowhere, A Mile of Runway Will Take You Anywhere.
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1319
Date Registered: 19.06.10

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #85 on: 30.04.18, 14:29 »

Kysymyksiä ja vastauksia
https://steamcommunity.com/games/389280/announcements/detail/1669024110907208986
Quote
Good Morning,

While we will not be elaborating on the Closure Announcement regarding Flight Sim World. We've been looking at some of the questions you’ve raised and want to answer them for you now.

First, we want to stress that if you own Flight Sim World, it will always be in your library now and after 24th May. It will not in any way be removed from your Steam library.

FAQ
What happens to Flight Sim World if I already own it?
As stated, Flight Sim World will remain in your Steam library, available to play in its current format.

Will the sim be taken off sale?
Yes, and we’re working to the date of 24th May 2018. We want to give anyone who does not yet own a copy of the sim enough time to get a copy and keep it safe in their library for future play.

What will happen to any add-ons?
Add-ons will also be removed from sale, but any you own will remain in your Steam library.

Additional Questions and Answers:

Will you hold a Sale before the 24th May?
We would like to do this. We're working on how and when. The core sim and our own add-ons are reasonably easy to schedule for a sale (see below for a little more information). We are discussing with our third party partners about possible discounts on their add-ons. We do not own their add-on content, they do.

Will Multiplayer still work?
Yes, for anyone who owns a copy of FSW.

Will Workshop still work?
Yes, for anyone who owns a copy of FSW.

Will the SDK remain available?
Yes, and we'll retain the website with information about working with the SDK.

Will the Pro Mission Editor remain available?
Yes, for anyone who owns a copy of FSW.

Will the Steam forum still be available?
Yes, if you own the sim. The community hub will be viewable if the sim is in your library.

If I have a code for FSW, can I redeem it after the 24th May?
If you bought that code from Steam or another official retailer, yes, though we recommend redeeming codes before May 24th.

Planned Mission Pack Giveaway
We briefly mentioned sales in the FAQ, we have plans to make all the mission packs created by the FSW Mission Team (The Last Frontier, Epic Approaches and The Spanish Job) free to download prior to Flight Sim World being removed from Steam as a thank you to everyone who supported FSW up until this point (more information on this will come prior to May 24th).
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 414
Date Registered: 22.02.16

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #86 on: 02.05.18, 10:33 »

Mitenköhän FSXn oikeuksille käy. Voiko DTG myydä niitä eteenpäin? Tosin onko halukkaita ostajia, vaikka olisikin myynnissä.
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1319
Date Registered: 19.06.10

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #87 on: 02.05.18, 13:47 »

Miksi Dovetail myisi ne eteenpäin? Miksi oikeudet päättyisivät? Kumpikaan ei tule tapahtumaan lähiaikoina enkä tiedä miksi tapahtuisi. FSX ja FSW ovat osa erillisia sopimuksia. Dovetail on ns. julkaisijana FSX:n tapauksessa ja FSW:n tapauksessa kehittäjä.

Miksi Dovetail myisi erittäin tuottoisan FSX pois?
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 414
Date Registered: 22.02.16

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #88 on: 02.05.18, 13:57 »

Mutta koska tämä "yhteisö" on täysin sairas ja mätä varsinkin tietyillä foorumeilla, niin on okei myydä ryöstöhintaisia lisäosia p3d:hin (ja fsx:ään) mutta ei halpoja tehtäväpaketteja FSW:uun jossa
kuitenkin tulee oletuksena mukana satojen eurojen arvosta tavaraa.

Ihmekös että markkinoilta joudutaan poistumaan, kun myydään muutamalla eurolla sadan euron arvoista tavaraa. Ilmeisesti DTGllä kesti vuoden ennen kuin joku ymmärsi katsoa talouslukujakin tai joku joka ymmärtää markkinataloudestakin edes jotain.

Oletetaan että markkinat simumaailmassakin on sen verran kehittyneet, että 150 € lisäosaa ei kukaan pysty tekemään ja myymään kannattavasti 20 € lla niin mun on vaikea nähdä miten tuo koko DTGn konsepti voisi oikein toimia.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 414
Date Registered: 22.02.16

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #89 on: 02.05.18, 14:06 »

Miksi Dovetail myisi ne eteenpäin? Miksi oikeudet päättyisivät? Kumpikaan ei tule tapahtumaan lähiaikoina enkä tiedä miksi tapahtuisi. FSX ja FSW ovat osa erillisia sopimuksia. Dovetail on ns. julkaisijana FSX:n tapauksessa ja FSW:n tapauksessa kehittäjä. Miksi Dovetail myisi erittäin tuottoisan FSX pois?

Jos itsellä ei ole enää tarkoitusta kehittää ja mikäli joku olisi kiinnostunut ostamaan niin miksi ei yrittää saada rahaa itselleen? Toki voihan olla tuottoisampaa myydä FSXää Steamissa kuin mitä mahdollisesta kaupasta saisi. Ei tuo kuitenkaan mikään erityinen kultakimpale enää ole.
« Last Edit: 02.05.18, 15:08 by Tomi Renberg »
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1319
Date Registered: 19.06.10

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #90 on: 02.05.18, 14:43 »

Ei Dovetail ole FSX:ää kehittänyt, eikä heillä siihen lupaakaan ole. Siksi oli FSW. FSX Steamin myyntiluvut ovat korkeammat kuin X planen Steamissa.

Tuolta näkee vähän lukuja https://steamdb.info/app/314160/graphs/ Lähes miljoona omistaa FSX Steam version,
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 414
Date Registered: 22.02.16

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #91 on: 02.05.18, 15:25 »

Ei Dovetail ole FSX:ää kehittänyt, eikä heillä siihen lupaakaan ole. Siksi oli FSW

eli Microsoftilta hankitun FSXn koodin parannus. Nopeasti kirjoitettu 64-bittiseksi ja muutama muu uusi ominaisuus sekä poistettu paljon pois. Yhtäkään kunnon SDKtä eivät tainneet ikinä ehtiä julkaista yms.

The award-winning creators of the best-selling Train Simulator franchise have today announced a global licensing deal with Microsoft, granting them the rights to develop and publish all-new flight products based on Microsoft’s genre-defining flight technology. The company is currently investigating new concepts in this area and is expecting to bring a release to market in 2015.

Quote
FSX Steamin myyntiluvut ovat korkeammat kuin X planen Steamissa.  Tuolta näkee vähän lukuja https://steamdb.info/app/314160/graphs/ Lähes miljoona omistaa FSX Steam version,

Paljonkohan mahtaa Microsoftille mennä noista myynneistä edelleen "suojelurahaa"?

In addition to this licensing agreement, Dovetail Games is pleased to announce that it has also acquired the rights to distribute the multi-award winning Microsoft Flight Simulator X: Gold Edition via Valve’s popular digital retail channel, Steam, entitled Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition.
« Last Edit: 02.05.18, 15:50 by Tomi Renberg »
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1319
Date Registered: 19.06.10

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #92 on: 05.05.18, 18:23 »

Ja kuinkas sana "suojeluraha" sopii tähän yhteyteen? En huomaa mitään kummallista noissa kursivoiduissa teksteissä, aivan normaaleja mediatiedotteita. Vai näetkö sinä niissä vaikka salaliitton, mihin käyttämäsi sana "suojelurahakin" voisi sopia.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 414
Date Registered: 22.02.16

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #93 on: 05.05.18, 18:38 »

Ja kuinkas sana "suojeluraha" sopii tähän yhteyteen? En huomaa mitään kummallista noissa kursivoiduissa teksteissä, aivan normaaleja mediatiedotteita. Vai näetkö sinä niissä vaikka salaliitton, mihin käyttämäsi sana "suojelurahakin" voisi sopia.

Ihan rauhassa nyt vain. Laitoin sen lainausmerkkeihin, mutta näköjään et siltikään ymmärtänyt. Oisikohan kuitenkin ollut vain kieliposkella kirjoitettu termi mahdollisista lisenssimaksuista, mutta ei.. mätäsimuyhteisö, belynz striimeissä ja trollit tuhosi FSWn. Ehkä emme jatka tätä keskustelua enää tämän enempää.
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1319
Date Registered: 19.06.10

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #94 on: 05.05.18, 19:47 »

BlueSkyFS striimaa juuri nyt miten FSW:n SDK:ta voi hyödyntää lentokoneiden teossa. Voi katsoa myös jälkikäteen.

https://www.twitch.tv/blueskyfs

Heiltähän on tulossa vielä ainakin yksi kone FSW:lle. Joko kaupallinen tai ilmainen.
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1319
Date Registered: 19.06.10

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #95 on: 14.05.18, 13:38 »

Noita striimejä on nyt ollut ainakin yksi lisää.

Nyt olisi suurinosa lisäosista alessa Steamissa ja kaikki Dovetailin julkaisemat ilmaiseksi  Smiley

https://store.steampowered.com/dlc/389280/

Itse simun taikka pelin saa nyt hintaan 6,99€
https://store.steampowered.com/app/389280/Flight_Sim_World/
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1319
Date Registered: 19.06.10

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #96 on: 24.05.18, 14:26 »

Vielä noin 1,5h aikaa ostaa FSW ja sen lisäosia, sen jälkeen se on näillä näkymin lopullisesti poissa.

Edit. Nyt on poistunut myynnistä.
« Last Edit: 24.05.18, 16:02 by Ville Lindgren »
Tapio Ehder
Offline Offline

Posts: 227
Date Registered: 10.09.16

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #97 on: 24.05.18, 18:06 »

Ostin tuon simun ihan uteliaisuuttani kun oli niin halpa ja poistumassa käytöstä.  Koneet ovat hyvin mallinnettuja. Harmi kun niitä ei voi siirtää FSX:äään tai P3D:hen. Esim. Piper supercub  olisi mukava saada omaan simuun. Lentäminen on jollain tavalla levotonta, kone vaappuu ilmassa ylös ja alas. Maisemat ovat kohtuullisen hyviä. Huomaa kyllä että  kehittämisrä olisi vielä piisannut.  Annanpa olla koneellani toistaiseksi.  Kyllä tuntui upealta tuon simun jälkeen lentää  taas  P3D-simussa!   Hyvä oli kuitenkin vertailla. FSX on myös edelleen ihan toista luokkaa kuin tuo FSW.

HP h8-1111sc Intel(R) Core (TM) i5-2320 CPU@3.00 GHz, Muisti (RAM): 8,00 Gt Nvidia GT530
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1290
Date Registered: 11.12.11

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #98 on: 24.05.18, 18:36 »

Ostin tuon simun ihan uteliaisuuttani kun oli niin halpa ja poistumassa käytöstä.  Koneet ovat hyvin mallinnettuja. Harmi kun niitä ei voi siirtää FSX:äään tai P3D:hen. Esim. Piper supercub  olisi mukava saada omaan simuun. Lentäminen on jollain tavalla levotonta, kone vaappuu ilmassa ylös ja alas. Maisemat ovat kohtuullisen hyviä. Huomaa kyllä että  kehittämisrä olisi vielä piisannut.  Annanpa olla koneellani toistaiseksi.  Kyllä tuntui upealta tuon simun jälkeen lentää  taas  P3D-simussa!   Hyvä oli kuitenkin vertailla. FSX on myös edelleen ihan toista luokkaa kuin tuo FSW.
Mites FSX voi olla ihan toista luokkaa kuin FSW, kun FSXn pohjalle tuo on tehty? Huh

A Mile of Road will take you Nowhere, A Mile of Runway Will Take You Anywhere.
Tapio Ehder
Offline Offline

Posts: 227
Date Registered: 10.09.16

Re: Dovetail Flight Sim World (FSW)
« Reply #99 on: 24.05.18, 19:23 »

Ei se kyllä  siltä vaikuttanut. FSX:ssäkin lentäminen on mielestäni paljon vakaampaa eikä tuollaista vaappumista. Maiseman puolesta saattaisi olla jotain parannustakin.

HP h8-1111sc Intel(R) Core (TM) i5-2320 CPU@3.00 GHz, Muisti (RAM): 8,00 Gt Nvidia GT530
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1