FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.07.19, 16:54

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Aerosoft A3XX professional
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 14 Reply Print
Author Topic: Aerosoft A3XX professional  (Read 28965 times)
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #20 on: 10.09.18, 18:27 »

Vähän niin kuin tuote pihalle ja manit pokettiin.
Olis luullut että olisivat nähneet vähän edes vaivaa.
Tottakai, ovelasti hätäpäissään ennen FSLabsia paska pihalle, eihän tuohon muuten kukaan kajoaisi, muuten kuin paremman puutteessa... Grin
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #21 on: 10.09.18, 20:56 »

Vähän niin kuin tuote pihalle ja manit pokettiin.
Olis luullut että olisivat nähneet vähän edes vaivaa.

Niin siis olisihan hieman tasokkaampiakin paintteja voitu käyttää, kuten Laurin ja Henrin thmbup





   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Jaakko Polet
Offline Offline

Posts: 996
Date Registered: 17.07.10

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #22 on: 11.09.18, 18:47 »

Vähän niin kuin tuote pihalle ja manit pokettiin.
Olis luullut että olisivat nähneet vähän edes vaivaa.

Näinhän se toimii aerosoftilla nykyään Roll Eyes

Canon EOS 60D,18-55mm IS EF-S,24-105/4 IS USM L 70-200/4 IS USM L
koettu: OUL HEL TKU LAX MDW SAN AMS FCO WAW JFK ARN CPH MUC VIE SZG NCE LPA LHR VAA LLA KUO JYV MXP GVA CTA REG NAP CIA RMI TMP VCE LCY STN KTT RVN KEM OSL FRA TGL MYF EVE SJV LKN SOJ SUF KRK KRN ENF LIRU EFAH EFPA EFPU EFME EFLA EFKO EFRH EFML EFJM EFNU EFKN EFVT EFAL EFHF ORD PHL OSH MKE PEK tulossa:CPH MXP OSL | PPL(A) |
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #23 on: 12.09.18, 09:32 »

Oletin 32bit busseja pitkään lentäneenä, että tämä uusi on parempi (miksi tehdä huonompaa) mutta kun katsoo käyttäjien ongelmaraportteja, niin hirvittää Shocked Halvalla tietysti sai, kun oli jo bundle edellisistä versioista mutta kadun päätöstäni! Ei ole hyvää & halpaa kovinkaan usein samassa paketissa. Sentään nyt myönsivät (hirvittävän väännön päätteeksi), että koodissa todella on vikaa nousu, ja laskeutumiskulmissa mutta vain osalla käyttäjiä Grin (Really?)

FSLabs varmaankin tulee hankittua, kunhan rikastuu ja saa sitä ennen AS4:n hankittua. Ei auta kun odotella, että saisivat hieman parempaan kuosiin. Kyllähän noilla lentonsa lentää, mutta toivomisen varaa on paljon...

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 950
Date Registered: 18.09.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #24 on: 28.09.18, 20:05 »

Isompi päivitys julkaistu, vaatii uuden installerin latauksen.

1.2.1.0 (full new build) please note the skip in version numbers is due to make them the same as the A320/A321
    Fixed webconnect not working for users who did not have the A318/A319 installed
    Inserted the lower volume sound for wind and wipers as was used for the A318/A319
    Corrected parking codes in aircraft.cfg
    Corrected thumbnails used in livery manager
    Changed descend behavior to use a bit steeper angle to maintain momentum
    Changed climb behavior for A321 IAE
    Corrected Easyjet serial placard
    Updated METAR decoding for AOC menu's, still some work open
    Fixed EGT indication for CFM engine
    BA now Speedbird for ATC
    Cargo door speed animation corrected
    Reduced pitch sensitivity that causes issues for some configurations.
    Zoom and pan options made possible in all VC views.
    Fixed climb constraints indications and autopilot respecting them
    Cockpit printer: Zulu date/time now used instead of sim current time
    Adding contrails that were missing from some types
    Changes in sim METAR decoding
    Tweaks to drag factor
    Fix for web connect, Do note there are now TWO web connect application:
        A3XXConnectPro_A320A321 and A3XXConnectPro_A318A319
        Both are installed in this update!
        Fixes in GA PERF page
    Added code to avoid CTD
    Fix for disappearing climb constraints after passing waypoints
    Added fields to LoadSheet for FMGS
    Misc fixes in AIDS PRINT
    Cockpit printer: added the loadsheet printout, being activated after the pax boarding complete
    Changes in MCDU text colors

    Added new A320 CFM with satdome

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, GeForce GTX 960 4Gb, 21" BenQ, Win7@SSD, P3DV4@SSD
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #25 on: 15.11.18, 10:17 »

Päivitys julkaistu 1.2.1.4 (experimental)

Liveryt laitettava aircraft.cfg:n uudelleen.

1.2.1.4 Experimental channel -->> NOTE OVERWRITES AIRCRAFT>CFG, save you liveries! <<--       
    A320 IAE and CFM climbprofiles overhauled
    ConnectPro recompiled and some issues fixed
    A320 CFM - EUROWINGS DAIZV wingtip texture correction
    RemoteCDU support (http://flightsimapps.com)
    LBS units handling was incorrect when the BLOCK value is retrieved via scratchpad from Options MCDU.
    Fix for speed constraints on some STARs. Possible issue with declaration 300fpm phase on descent
    External model update to remove bug A2018-1214:power cart and chokes sunken into ground
    Several fixes for potential CTD's
    Several changes for MCDU weight input
    LDA type approach added
    Cockpit Prep CL from C&D: Checking Oxy Crew Supply PB integrate
« Last Edit: 15.11.18, 10:32 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #26 on: 14.12.18, 07:59 »

1.2.2.0 Nonexperimental channel -->> NOTE OVERWRITES AICRAFT>CFG, save you liveries! <<--   

    Complete GSX2 support
    Tweaks to checklists
    Fix to avoid radio set to an unusable frequency
    Changes in flight stage triggering
    Fixes in speed constraints
    All climb profiles fully overhauled
    Fix to avoid erroneously triggered warning sound
    Missing ND text inserted
    Fix to solve missing indication of flight control surface movement in test
    More data is used for printouts

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #27 on: 13.01.19, 10:50 »

Älkää ottako vastaan uusinta experimental -päivitystä 1.2.2.2. Homma hajoaa jälleen käsiin. (kummatkin bussit).

Varmaankin tulee taas kuukauden bannit herra Kokilta, mutta tulihan laitettua jälleen palautetta paskasta toiminnasta.

https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/142603-managed-speed-during-climb-v1222/

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4390
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #28 on: 13.01.19, 22:19 »

Älkää ottako vastaan uusinta experimental -päivitystä 1.2.2.2. Homma hajoaa jälleen käsiin. (kummatkin bussit).

Varmaankin tulee taas kuukauden bannit herra Kokilta, mutta tulihan laitettua jälleen palautetta paskasta toiminnasta.

https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/142603-managed-speed-during-climb-v1222/

No, myönsiväthän he lopulta sössineensä jotakin tuon viimeisimmän päivityksen suhteen, eiköhän sieltä tule jotain korjaavia päivityksiä tuohonkin ajan kanssa...

Lainaus aerosoftin foorumilta

"We've already apologized for whatever went wrong with the update and how it affected those who used it. Whatever is wrong will be corrected, and it shouldn't take us too long to sort that out.
 
Again, our apologies my friend, as well to anyone else to was affected by this"
 
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #29 on: 14.01.19, 07:29 »

On kyllä ihmeellistä, että mitään anteeksi pyytelevät. Sensijaan olivat valmiita antamaan anteeksi minun "tietämättömyyteni" lentokoneiden kehityksestä ym. eikä todellakaan ole ensimmäinen kerta thmbdn

Näköjään en sentään (ainakaan vielä) saanut kuukauden banneja Grin

Enhän minä mitään tiedäkään, mutta maksavana asiakkaana kuten muutkin, saa jatkuvasti ongelmia kun jakavat päivityksiään testaamatta miten ne vaikuttavat täysin muihin asioihin, kun siihen mitä "korjaavat".

Näin tällä kertaa, ehkä nämä saadaan joskus vielä valmiiksikin?

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Kari Reinisalo
Offline Offline

Posts: 285
Date Registered: 03.10.16

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #30 on: 31.01.19, 15:08 »

Mika joko olet kokeillut uusinta päivitystä "Airbusses updated to 1.2.3.0"?
https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/143073-airbusses-updated-to-1230/
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #31 on: 31.01.19, 16:16 »

En asenna ennenkun on varmaa, ettei siinäkin ole jotain rikki Tongue

Täytyy selailla foorumia muutama päivä ennen asennusta.

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Kari Reinisalo
Offline Offline

Posts: 285
Date Registered: 03.10.16

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #32 on: 31.01.19, 16:27 »

Aattelin itsekkin vartoilla kokemuksia ennekuin tuon asentelen.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4390
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #33 on: 02.02.19, 12:14 »

Tuossa noita käyttäjien kokemuksia tästä uudesta versiosta  Wink
https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/143108-version-1230-and-some-thoughts/
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #34 on: 03.02.19, 14:59 »

Tuossa noita käyttäjien kokemuksia tästä uudesta versiosta  Wink
https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/143108-version-1230-and-some-thoughts/

En onnekseni käytä koskaan managed descent moodia. On erään Airbuslentäjän mielestä muuten se kaikkein huonoimmin toteutettu asia Airbusin matolootassa.

Päivitetty on, mutten ole vielä lentänyt yhtään normilentoa pikaisen kokeilun jälkeen.

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #35 on: 04.02.19, 18:17 »

Eka takana A319 CFM EFHK - EBBR. Ei mitään suurempaa ongelmaa ainakaan.



   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4390
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #36 on: 05.02.19, 22:29 »

Eka takana A319 CFM EFHK - EBBR. Ei mitään suurempaa ongelmaa ainakaan.

Juu toistaiseksi tuntuu toimivan, odotellaan seuraavaa päivitystä ja mitä se tuo tullessaan  Wink
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4319
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #37 on: 06.02.19, 07:58 »

Juu toistaiseksi tuntuu toimivan, odotellaan seuraavaa päivitystä ja mitä se tuo tullessaan  Wink

Näin tehdään, kaippa siitä joskus kasvaa ihan aito lentokone laugh

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4696
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #38 on: 08.02.19, 10:49 »

Toisaalla täällä kerroin että ostin eilen Aerosoftin Airbussin. Lentää todella uskottavasti, kun vertailukohtana on edellinen freewre-Airbus, joka oli helppo käynnistää mutta vaikea lentää kehnon mallinnuksen takia. Vertaan uskottavuutta myös Takeoff Simulatsionsin Airbussiin.

Mutta tämä uusi Airbus on tavattoman hankala käynnistää, jos kone on "kylmänä". Selasin manuaaleja ja nettiä, mutta en saa edes moottoreita käyntiin. Ainoa tapa, jota käytin eilen Airbussin asentamisen jälkeen, oli sellainen että muuan toinen vakiokoneeni oli moottorit käymässä ja valmiina lentoonlähtöön EFHK:lla ja tässä tilanteessa valitsin koneen tilalle Aerosoftin Airbussin. Silloin siinäkin moottorit olivat käynnissä ja virrat päällä paneelisssa. Tallensin sitten tämän lentotilanteen ja tein siitä defaultin, johon P3D4 aina aukeaa käynnistettäessä ohjelma.

Yksinkertaisesti: Kuinka kylmä A321 käynnistetään?

Mika Virolaiselle: Airbussien luettelosta simussa löytyi myös Finnairin vanhalla värityksellä oleva versio. Simussani on myös Carenadon Bonanza vakiona. En sitä eilen löytänyt nimisekoiluni takia.

Kuinka Aerosoftin Airbussista saa ohjaamon ikkunaheijastukset pois? Koneen tiedostoista ei löydy "reflections.dds" filua, jonka nimeäminen vaikka .bak saa heijastukset pois Microsoftin lentokoneissa.

Autopilottia en osaa vieläkään käyttää... Embarrassed







i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 483
Date Registered: 22.02.16

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #39 on: 08.02.19, 11:39 »

Autopilottia en osaa vieläkään käyttää... Embarrassed

Sun pitää ymmärtää myös miten MCDU ja FMGS (kryptisiä lyhenteitä riittää) toimii tai ylipäätään jonkinlainen ymmärrys airbussin eri järjestelmistä. Helpoin tie on että etsit youtubesta jonkun videon, jossa joku lähtee dark&cold tilasta liikkeelle ja teet vain täsmälleen sama jutut kuin sekin. Opetelet ensin että missä järjestyksessä mitäkin nappia pitää painaa ja sitten jossakin vaiheessa miksi tehdään mitäkin. Tollasia täsmätärppejä on vähän turha antaa, koska ilman jonkinlaista kokonaiskuvaa hommasta ei tule mitään ja jatkokysymyksiä tulee vain loputtomasti.

Tuossa on oikeasti todella paljon kaikenlaista opiskeltavaa, jos ei tuollaisia monimutkaisemmilla lisäosilla/lentokoneilla ei ole ennen lentänyt eli ei kannata turhautua heti, vaikka tuntuu ettei mistään mitään tulekaan. Kukaan täällä tuskin jaksaa kirjoittamaan manuaalia airbussilla lentämisestä, koska netti täynä oikeasti hyvää materiaalia, mutta niiden lukemiseen ja ymmärtämiseen pitää uhrata myös hieman aikaa. Suosittelen edelleen videoita, koska voit vain matkia ensi alkuun.

Mutta ymmärtänet ainakin nyt mikä on default-koneen ja freewarebussin ero ihan oikeasti kunnolliseen lisäosaan. Muistan itsekin sitä ihmetyksen määrää joskus 10 vuotta sitten, kun PMDG 747 yritin saada käyntiin. Ei mitään aavistustakaan mitä pitäisi tehdä ja ohjaamo täynä vain mystisiä nappeja, mutta oliihan se mielenkiintoinen haaste. Puhumattakaan että ymmärtäisi mitä kaikkea vaiheita matkustajalentokoneessa pitäkään tehdä ennen kuin päästään edes ilmaan ja mitä ilmassa. Mielenkiintoista opiskeltavaa ja opittavaa riittää todella pitkäksi, jos vain jaksaa kiinnostua itse. Jokainen pitää eriasioista, mutta ilman noita monimutkaisempia lisäosia olisi kyllästänyt jo aikoja sitten koko simuiluun. En vain yksinkertaisesti saa juuri yhtään mitään jostakin VFR-lentämisestä katsellen pelkästään jotain maisemia etten kyllästyisi siihen alta puolen tunnin.
« Last Edit: 08.02.19, 12:05 by Tomi Renberg »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 14 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1