FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.08.18, 16:36

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoft a319 professional
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Aerosoft a319 professional  (Read 1485 times)
Roni Jatkola
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 07.08.16

Aerosoft a319 professional
« on: 23.07.18, 14:53 »

Hei! Ajattelin kysäistä yhtä asiaa liittyen tuohon uuteen aerosoftin A318/319 versioon. Mulla on semmonen ongelma että tuo livery manager ei oikein toimi. Sain asennettua yhden finskin ja yhden lufthansan liveryn manuaalisesti mutta nyt kun yritän ihan samallalailla ihan vastaavia liveryitä asentaa niin koneet eivät näy simulaattorissa lentokone listalla mistä valitaan kone millä lennetään. Simulaattorini on siis p3d v4. Laitoin siis aircraft.cfg model kohtaan DAIBA niinkuin jossain ohjeessa sanottiin ja texture.cfg vaihdoin: [fltsim]
fallback.1=..\..\Aerosoft A318-A319 Professional Base\Tex_FB_VC
fallback.2=..\..\Aerosoft A318-A319 Professional Base\Tex_FB_A31X
Näillä sain siis pari liveryä toimimaan (tosin silloinkin vaikeuksien kautta) mutta enää ei uudet näy simussa ku yritän asentaa uusia. Olisi kiva jos joku osaisi neuvoa. Smiley
Roni Jatkola

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #1 on: 23.07.18, 17:44 »

Tervetuloa Grin

Voi olla ettei livery manager vielä toimi oikein? Itse painiskelen kohta (kunhan saisi muut jutut toimimaan) saman asian kanssa!

   
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 995
Date Registered: 03.07.09

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #2 on: 23.07.18, 20:57 »

Hei! Ajattelin kysäistä yhtä asiaa liittyen tuohon uuteen aerosoftin A318/319 versioon. Mulla on semmonen ongelma että tuo livery manager ei oikein toimi. Sain asennettua yhden finskin ja yhden lufthansan liveryn manuaalisesti mutta nyt kun yritän ihan samallalailla ihan vastaavia liveryitä asentaa niin koneet eivät näy simulaattorissa lentokone listalla mistä valitaan kone millä lennetään. Simulaattorini on siis p3d v4. Laitoin siis aircraft.cfg model kohtaan DAIBA niinkuin jossain ohjeessa sanottiin ja texture.cfg vaihdoin: [fltsim]
fallback.1=..\..\Aerosoft A318-A319 Professional Base\Tex_FB_VC
fallback.2=..\..\Aerosoft A318-A319 Professional Base\Tex_FB_A31X
Näillä sain siis pari liveryä toimimaan (tosin silloinkin vaikeuksien kautta) mutta enää ei uudet näy simussa ku yritän asentaa uusia. Olisi kiva jos joku osaisi neuvoa. Smiley
Roni Jatkola



Vaikea kyllä sanoa. Lisäsitkö sinne aircraf.cfg:hen siis sen fltsim ja sitten seuraavan numeron siihen perään järjestyksessä? Esimerkiksi FLTSIM.1. Tai jos edellinen livery on FLTSIM.20, niin seuraavaan FLTSIM.21

Lisäksi, en ole ihan varma toimiiko vanhat liveryt enään tuossa uudessa Professional versiossa. Varmiten ainakin pitäisi toimia, jos lataat pelkästään uusia liveryitä. Eli liveryitä jotka on ladattu professionalin julkaisupäivän jälkeen.

ProjectFly Focus Group Manager
app.projectfly.co.uk
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1316
Date Registered: 04.05.04

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #3 on: 23.07.18, 20:58 »

Toimii vanhat.

Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1316
Date Registered: 04.05.04

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #4 on: 23.07.18, 21:00 »

 Smiley










Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 995
Date Registered: 03.07.09

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #5 on: 23.07.18, 21:46 »

Toimii vanhat.

Tämä kunnossa. Itse en omista tuotetta, joten en ollut varma, mutta hyvä jos toimii.  thmbup

ProjectFly Focus Group Manager
app.projectfly.co.uk
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #6 on: 24.07.18, 11:54 »

Toimii vanhat.

En kyllä saa toimimaan, ainakaan suoraan, tai herra Kokin ohjeella Embarrassed

"Erase thumbnail for aircraft selection menu (not used anymore)
Erase night version of tailfin texture (not needed anymore, sim itself lights the geometry now)
Erase old mainpanel day/night map and add the new one provided within this mail; Save as DXT3 format into the livery folder"

Voisitko auttaa.

Edit: Tuolla on step by step -ohje, mutten onnistu silläkään: http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/133223-actual-mainpanel-texture/

Ei näy paneeli, eikä näy ulkomodelikaan Sad

« Last Edit: 24.07.18, 13:33 by Mika Virolainen »

   
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #7 on: 24.07.18, 13:44 »

Ei kyllä vaan onnistu Embarrassed

Onko näissä jotain vialla? Kone näkyy OH-LVA bussivalikossa, mutta ulkomodelia eikä paneelia ole ollenkaan...





   
Jorma Wallenius
Offline Offline

Posts: 52
Date Registered: 25.06.07

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #8 on: 24.07.18, 14:37 »

Moi!

Tuohon model= laita DAIBA sen jälkeen pitäisi toimia.

T; Jorma

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #9 on: 24.07.18, 14:41 »

Just päättelin Grin

Ei mennyt kun noin kymmenen yritystä.... Kiitokset kuitenkin!



   
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #10 on: 29.07.18, 15:21 »

Mikä voisi olla vikana, kun upper, ja lower eicas näyttää tältä?

Ei kaaria moottorien lukemissa (ei missään muussakaan)



Tai sitten ei kertakaikkiaan mitään (tänään ensimmäisellä reittilennollani Kreikkaan)



Kaikki saatavilla olevat updatet asennettuina. Poistin myös Finnairin liveryn ja kokeilin muilla, ei vaikutusta.

   
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #11 on: 29.07.18, 20:04 »

Ja ratkaistu. Aesin foorumilla syytellään pilottia mittareiden häipymisesta, mutta siitä ei ole kyse.



   
Roni Jatkola
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 07.08.16

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #12 on: 07.08.18, 10:44 »

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #13 on: 12.08.18, 14:31 »

Toimiiko trueclass, tai pitäisikö toimia RexSkyforcen säämoottorilla? Vantaalla satoi, muttei tippaakaan näkynyt tuulilasissani thmbdn Entäpä toimiiko muilla säämoottoreilla? Ivaon säätä jo vuosia käyttäneeni jäin paitsi lumisateesta aina (FSX). Onko nyt niin että trueclass toimii vain simulaattorin (P3Dv4) omalla säällä, koska laittaessani sateen päälle Preparista homma toimii, vain ei Vatsimissa Skyforcella.

   
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #14 on: 12.08.18, 16:25 »

Syystä tai toisesta se tänään näytti toimivan Huh



   
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #15 on: 13.08.18, 15:59 »

« Last Edit: 13.08.18, 16:37 by Mika Virolainen »

   
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3712
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft a319 professional
« Reply #16 on: 15.08.18, 07:52 »

Onko kukaan muu tehnyt tätä säätöä? Hyödyt on tuolla kerrottu, entäs mahdolliset haitat? Minulla ei ainakaan auennut mitään taivaallista väripalettia ohjaamossani Wink



   
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1