FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.08.20, 20:19

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Ajurissa framerajoitin?
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: Ajurissa framerajoitin?  (Read 2095 times)
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4949
Date Registered: 14.10.01

Re: Ajurissa framerajoitin?
« Reply #20 on: 14.01.20, 08:55 »

Eivät sotke nykyään. Silloin joskus Orbx:in alkuaikoina vuonna ? latasin ja asensin heidän ilmaisen demomaisemansa (oliko se Islannista tms?). Minulla ei silloin ollut vielä Orbx:in maksullista pakettia.

Jonkin ajan päästä siitä lennetäessäni Gran Canarian saaren läheisyydessä ihmettelin miten vuorten tekstuureiksi oli vaihtunut jotain vesitekstuuria, tekstiä! yms. En vieläkään tiedä mistä se johtui, mutta perinteisellä vianetsimiskonstilla (muistele mitä olet viimeksi asentanut ennen ongelmien syntyä) löysin ongelman aiheuttajan. Poistin Orbx:in demon ja kas oudot tekstuurit Gran Canarian vuorilta katosivat ja tilalle tulivat alkuperäiset. Syy saattoi toki olla myös sinne asentamassani Kanarian maisemakokonaisuudessa (se taisi olla se jo FS2004:lle tehty Kanarian maisema, joka oli sovitettu FSX:lle). Liekkö tämä sama ollut Esalla ongelmana?

Pekka

Jotain tuollaista minullakin oli eri puolilla maailmaa. Tyydyn p3d4.4:ssa joka tapauksessa niihin lisäosiin, jotka minulla nyt simussa on, MSFS 2020:tä odotellessa.

Jouduin aikoinaan asentamaan simun uusiksi, sillä ORBX:n kaikkien filujen ym. poisto ei auttanut.

i7 6700K 4,6GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4617
Date Registered: 18.12.01

Re: Ajurissa framerajoitin?
« Reply #21 on: 14.01.20, 09:03 »

Miten en ORBX:n tekstuurit sitten olisivat parempia kuin simun omat? Minusta simun omissa tummuus/vaaleusasetus on aika luonnollinen eikä liian tumma.

Aika moneen kertaan tämä asia käyty läpi, mutta ovat tarkempia ja asemoitu siten että vastaavat paremmin oikeaa maailmaa ORBX base. Sitten on LC Europe, joka edelleen tarkentaa asemointia. Sitten tulee Vector, joka "liimaa tiet" maisemaan. Toki Vectorissa joet, vesistöt ym. on toteutettu upeasti vs default. Sitten tulee nämä tarkemmat paikkakohtaiset tekstuurit jne.

Haulla ORBX vs default saa ehkä jotain käsitystä...

E: Esa taisi ostaa ORBX:n puut jotka eivät toimineet ilman BASE -pakkia.

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5502
Date Registered: 14.12.05

Re: Ajurissa framerajoitin?
« Reply #22 on: 14.01.20, 12:53 »

...
E: Esa taisi ostaa ORBX:n puut jotka eivät toimineet ilman BASE -pakkia.

Mahdollisesti minullakin tuo Kanarian sekoilu johtui siitä, että minulla ei tuohon aikaan ollut ensimmäistäkään Orbx:in peruskamaa asennettuna.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1