FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
08.08.20, 06:39

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Back in business....
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Back in business....  (Read 854 times)
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9692
Date Registered: 14.02.02

WWW
Back in business....
« on: 30.07.20, 22:13 »

Vuosia olen odotellut, vaan vihdoin saattaisi löytyä koneesta tehoja....  Cool
Mutta miten ihmeessä DCS käsittelee näitä ohjaimia, en kyllä äkkiseltään keksinyt, miten pedaalit pystyy lisäämään. Jotenkin tottunut X-planessa, että vain liikuttaa ohjainta niin se löytyy, vaan tämä DCS on kyllä jotain ihan käsittämätöntä.... mutta hyvältä näyttää. Ja tällä räpistimellä FPS yli 100, mitä en ole nähnyt muuta kuin Youtube videoissa 10 vuoteen...  Tongue


« Last Edit: 30.07.20, 22:22 by Tatu Kantomaa »

'Don't panic'
Juha Liukkonen
Offline Offline

Posts: 272
Date Registered: 21.10.13

Re: Back in business....
« Reply #1 on: 31.07.20, 05:12 »

Mutta miten ihmeessä DCS käsittelee näitä ohjaimia, en kyllä äkkiseltään keksinyt, miten pedaalit pystyy lisäämään.

Wagnerin Mattin videosta saattaa olla apuja: DCS World Controls Setup. Pedaalisi saattaa olla ohjainrivin viimeisenä eikä välttämättä näy ikkunassa, joten saatat joutua ajelemaan lossilla...

Asetukset pitää tehdä joka koneelle erikseen ja se on suositeltavaa tehdä ensimmäisenä operaationa, koska oletuksena samalla akselilla saattaa olla useampia ohjaimia.
« Last Edit: 31.07.20, 05:18 by Juha Liukkonen »
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9692
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Back in business....
« Reply #2 on: 31.07.20, 05:49 »

Kiitos. Katselinkin tuota aiemmin, mutta väsyksissä ei homma oikein toimi. Sitten pitää miettiä mitä lisureita ostaa.

Emolevyn äänet eivät myöskään toimi, pitää sekin fiksata vielä.

'Don't panic'
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6537
Date Registered: 27.10.01

Re: Back in business....
« Reply #3 on: 01.08.20, 21:00 »

Ja tällä räpistimellä FPS yli 100, mitä en ole nähnyt muuta kuin Youtube videoissa 10 vuoteen...  Tongue

Niin, simuyhteisö on tottunut jo siihen, että tasainen 20 on ihan riittävä thmbdn
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9692
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Back in business....
« Reply #4 on: 01.08.20, 21:33 »

Niin, minulle riittää ihan HD taso, komeasti pyörivät DCS (vielä ilmainen ilman lisureita) ja X-Plane11. Tein vielä sellaisen ratkaisun, että valitsin Ryzen 3700X prossun, mitään ongelmia en ole huomannut missään. Monitori (pienehkö) on 60 Hz ja vsync päällä molemmat simut pyörivät 60FPS tuntumassa.

Seuraavaksi mietin, että ostanko DCS Hornetin vai F16. Tomcat on listalla, mutta jätän suosiolla parempaan elämäntilanteeseen. Sitä en nyt vielä tiedä, pitääkö hankkia jokin muu aluekin, esim. Persian Gulf.

'Don't panic'
Mikko Kärkkäinen
Online Online

Posts: 1501
Date Registered: 11.12.11

Re: Back in business....
« Reply #5 on: 02.08.20, 06:59 »

Sitä en nyt vielä tiedä, pitääkö hankkia jokin muu aluekin, esim. Persian Gulf.
Syyria julkaistaan juuri kohta. Kannattanee odotella sitä. Mitä tulee koneisiin, niin honu on todella hyvin mallinnettu. Etuna Falconiin on se, että F-18 mahdollistaa tukialushäröilyt. Smiley

Intel Xeon E5-1650 v3 @ 3,5GHz | 32 GB DDR4 | 1000 GB HDD | 480 GB SSD | GeForce RTX 2080 SUPER 8GB | Windows 10 64bit | Hotas Warthog | CH Pro Pedals | TrackIR 5 | Il-2 Great Battles | DCS World
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9692
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Back in business....
« Reply #6 on: 02.08.20, 08:03 »

Kiitos. Joo, kyllä varmaan ensimmäisenä kallistun Hornetin puoleen ja koptereista voisin katsella Gazellea.

Supercarrier näytti myös hyvältä, mutta alkuun pääsee varmaan yksinkertaisemmallakin systeemillä.

'Don't panic'
Juha Liukkonen
Offline Offline

Posts: 272
Date Registered: 21.10.13

Re: Back in business....
« Reply #7 on: 02.08.20, 12:22 »

Jos malttaa, niin kannattaa kyttäillä alennusmyyntejä. 70% alennuksia ei ole vuosiin enää näkynyt, mutta 50% alennuksia on vuoden mittaan useasti.

PS: Hind julkaistaneen jossain lähitulevaisuudessa.

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9692
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Back in business....
« Reply #8 on: 03.08.20, 17:29 »

Jos malttaa, niin kannattaa kyttäillä alennusmyyntejä. 70% alennuksia ei ole vuosiin enää näkynyt, mutta 50% alennuksia on vuoden mittaan useasti.

PS: Hind julkaistaneen jossain lähitulevaisuudessa.

Kiitos, en malttanut odottaa enempää, joten ostin Hornetin.  Cool

Ehkäpä muita palikoita voi odotella ihan rauhassa, koska oletan, että aikaa kuluu ihan reippaasti Hornetin kanssa.

Ilmeiseti alet ovat siis kuitenkin DCS omassa verkkokaupassa, minulla ei ole Steam versiota, enkä mitään Steam juttuja kyllä meinaa hankkiakaan.

Mulla on jostain syystä vähän hankala suhde noihin itänaapurin koneisiin, ne eivät jotenkin yhtään innosta, vaikka varmasti ihan hyvää juttua sielläkin olisi.

'Don't panic'
Jukka Siirilä
Offline Offline

Posts: 6036
Date Registered: 17.04.02

Re: Back in business....
« Reply #9 on: 03.08.20, 18:55 »

Mun mielestä noi alet on aina sekä Steamissä, että niiden omassa kaupassa.

-JukSii-
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1