FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.06.18, 04:37

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu
| | |-+  Tiedotteet ja kehitysideat (Moderators: Sami Puro, Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | | |-+  Uuden keskustelualueen ominaisuuksia
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Uuden keskustelualueen ominaisuuksia  (Read 6931 times)
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15346
Date Registered: 03.07.01

Uuden keskustelualueen ominaisuuksia
« on: 28.08.05, 12:20 »

FS Nordicin keskustelualuetta on päivitetty. Uusi foorumi sisältää monia parannuksia ja uusia ominaisuuksia, ja tässä muutamia niistä.

Huomioi, että useimmat tässä esitetyt ominaisuudet ovat käytettävissä vain rekisteröityneille jäsenille. Jos et ole vielä luonut tunnusta itsellesi, voit tehdä sen tästä.


Pienennä kategoria

Jos et aktiivisesti seuraa tiettyä foorumimme alakategoriaa, voit nyt pienentää sen painamalla kategorian nimen vieressä olevaa nuolikuvaketta. Tämä pienentää kategorian listauksen, ja täten tekee foorumin etusivusta lyhyemmän. Tämä asetus tallentuu, ja foorumi muistaa sen myös seuraavalla vierailullasi.

Näytä uudet vastaukset

'Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit' ja 'Näytä uudet vastaukset kirjoittamiisi viesteihin' toiminnot näyttävät nopeasti sinulle viestit, jotka ovat uusia edellisen käyntisi jälkeen.

'Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit' näyttää kaikki ne viestiketjut, joihin on lähetetty uusia viestejä edellisen vierailusi jälkeen.

'Näytä uudet vastaukset kirjoittamiisi viesteihin' näyttää viestiketjut, joihin olet itse lähettänyt aiemmin viestin, ja joihin on edellisen vierailusi jälkeen lähetetty uusia viestejä.

Kerro lisätietoja itsestäsi

Profiili-osio sisältää uusia kenttiä, jotka voit halutessasi täyttää. Voit esimerkiksi kertoa muille käyttäjille ikäsi, kotipaikkasi ja muita tietoja.

Uusi mahdollisuus on lisätä valokuva itsestäsi käyttäjäprofiilisi yhteyteen. Lisäksi voit myös vapaasti kertoa itsestäsi, kuten harrastuksista ja mahdollisesta ilmailukokemuksesta jne. Lähettämäsi valokuva pienennetään automaattisesti vastaamaan foorumin kokorajoitusta, joten kuvan lisätäksesi sinun täytyy vain painaa 'Browse' / 'Selaa' -nappia, valita kuva kovalevyltäsi ja tallentaa profiilisi.

Huomioi, että valokuva-kenttää EI ole tarkoitettu avatar-kuville (= pieni piirros- tai muu kuva), vaan oikealle kuvalle sinusta itsestäsi!

Kaikki tiedot käyttäjäprofiilissasi ovat näkyvillä vain muille rekisteröityneille jäsenille.

Parannellut viestikuvakkeet

Foorumin viestilistauksesta on nyt nopeasti nähtävissä ne viestiketjut joihin olet itse osallistunut ja lähettänyt viestejä. Nämä viestiketjut tunnistat avonaisesta keltaisesta kansio-kuvakkeesta.

'New' -kuvake

Tämä toiminto oli käytössä myös edellisessä foorumissamme, mutta et ole ehkä huomannut sitä. Jos viestiketjuun on lähetetty uusia viestejä (siitä kun viimeksi luit sen), näet viestilistauksessa sinisen new -kuvakkeen. Näpsäyttämällä tätä kuvaketta siirryt automaattisesti kyseisen viestiketjun sinulle uusimpaan viestiin, eli ensimmäiseen viestiin jota et ole vielä lukenut.

Lue foormeita mistäpäin tahansa WAP:n kautta

Useimmat uudet matkapuhelimet tukevat pääsyä internetiin WAP:n kautta. Tämä tarkoittaa, että voit selata foorumia missä tahansa satutkin olemaan, vain käyttämällä kännykkäsi WAP-yhteyttä. Foorumiin pääset seuraavista osoitteista:

Puhelimet, jotka tukevat (vanhempaa) WAP-protokollaa: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php?wap
tai
Puhelimet, jotka tukevat (uutta) WAP2-protokollaa: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php?wap2


Vanhemmalla WAP-protokollalla voit vain selata foorumia (kuten vieraat), mutta WAP2:lla voit myös kirjautua sisään ja lähettää viestejä.

RSS-otsikot

Jos olet tottunut käyttämään RSS-palveluita, foorumimme tukee myös niitä. Voit liittyä "uusimmat viestit" syötteeseen haluamillesi foorumeille.

Esimerkiksi Mozilla Firefox-selain tukee RSS-otsikoita, joiden olemassaolon huomaat oikean alakulman kuvakkeesta. RSS-otsikot voidaan sijoittaa selaimen työkalupalkkiin, jolloin näet nopeasti kyseisen foorumin uudet viestit.Alafoorumit

Uusi foorumi tukee myös alafoorumeita ("alakategoriat"), jotka ovat periaatteessa foorumeita toisen foorumin sisällä. Alafoorumin (jos sellainen on olemassa) näet aina viestilistauksen ensimmäisellä sivulla. Alafoorumi on käyttäjän kannalta samanlainen alue kuin kaikki muutkin, vain hieman eri paikkaan sijoitettuna.

Viestin muokkausaika

Kun olet lähettänyt uuden viestin keskustelualueelle, voit muokata sitä vapaasti vielä kahden minuutin ajan lähettämisen jälkeen ilman että viestiin tulee merkintää muokkauksesta. Jos muokkaat viestiä tämän jälkeen, liitetään siihen "new"-merkki, joka kertoo muille käyttäjille, että viestiä on muokattu.


Keskustelufoorumiin liittyvissä kysymyksissä, ongelmissa ja kehitysehdotuksissa, ota yhteys ylläpitäjiimme joko foorumin pikaviestitoimintoa käyttäen, tai sähköpostitse osoitteeseen forum(at)fsnordic.net. Hauskoja selailuhetkiä!


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1