FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.09.18, 15:33

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Flight Sim Labs Airbus A320
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 14 15 [16] Reply Print
Author Topic: Flight Sim Labs Airbus A320  (Read 72179 times)
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4552
Date Registered: 13.04.09

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #300 on: 24.02.18, 20:15 »

Itsellä X-Planella ei yhtään maksullista lisuria asennettuna (pois lukien koneet) ja näyttää aivan törkeän upealta. Todella paljon löytyy ilmasia tekstuuri -lisäosia, mutta näyttää simu vanillanakin aivan upealta. Eritoten yötekstuurit 4k näytöllä on aivan sanoin kuvaamattoman upeaa. Samaa ei todellakaan voi sanoa P3D:stä.

Ei ole semmoista kuin ilmainen lounas  Roll Eyes

Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14419
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #301 on: 08.03.18, 20:58 »

Jos joku vielä tätä lisuria myöntää käyttävänsä niin onko muilla tullut vastaan tuollaista ongelmaa, että kone kampeaa lentoonlähdössä (yleensä ainakin) oikealle? Samantien kun asettaa TOGA-tehot, kone kimpoaa oikealle eikä reagoi ohjaamiseen mitenkään.

Nopealla googlailulla ei löytynyt vastaavaa ongelmaa..  Roll Eyes
Lauri FIN918
Former member
Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #302 on: 08.03.18, 23:00 »

Jos joku vielä tätä lisuria myöntää käyttävänsä niin onko muilla tullut vastaan tuollaista ongelmaa, että kone kampeaa lentoonlähdössä (yleensä ainakin) oikealle? Samantien kun asettaa TOGA-tehot, kone kimpoaa oikealle eikä reagoi ohjaamiseen mitenkään.

Nopealla googlailulla ei löytynyt vastaavaa ongelmaa..  Roll Eyes

Miltäs F/CTL sivulla rudder positio näyttää? Reagoiko rudderin liikkumiseen?
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 1013
Date Registered: 03.07.09

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #303 on: 09.03.18, 01:38 »

Jos joku vielä tätä lisuria myöntää käyttävänsä niin onko muilla tullut vastaan tuollaista ongelmaa, että kone kampeaa lentoonlähdössä (yleensä ainakin) oikealle? Samantien kun asettaa TOGA-tehot, kone kimpoaa oikealle eikä reagoi ohjaamiseen mitenkään.

Nopealla googlailulla ei löytynyt vastaavaa ongelmaa..  Roll Eyes

Jos NWS sticky jää päälle, niin saattaa aiheuttaa tuollaista oiretta. En nyt varma ole johtuuko juuri tuosta, mutta tarkista nyt vielä, että varmasti poistat sen tillerin käytön sieltä ja siirryt rudderiin lineupin jälkeen.

ProjectFly Focus Group Manager
https://app.projectfly.co.uk
Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14419
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #304 on: 09.03.18, 07:07 »

Ok, täytyypä testailla. Tänks molemmille!
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4172
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #305 on: 22.03.18, 16:10 »

Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14419
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #306 on: 23.03.18, 13:29 »

Kohtalaisen hyvä päivitys muuten, tuntui performance parantuneen tosiaan huomattavasti taas. thmbup
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4172
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #307 on: 20.05.18, 18:15 »

« Last Edit: 20.05.18, 18:50 by Mikael Leinonen »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4172
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #308 on: 19.06.18, 16:11 »

« Last Edit: 19.06.18, 18:59 by Mikael Leinonen »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4172
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #309 on: 26.06.18, 21:33 »

Sami Metsola
Offline Offline

Posts: 49
Date Registered: 17.04.17

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #310 on: 27.06.18, 17:19 »

On tässä vähän parantunut suorituskyky 4.3:n myötä. Nyt pystyy jo pitämään laskeutumis- ja taksivalot päällä pimeällä, jee!

i7 7700K, GTX 1070, 16 GB
P3D v4.1, XP 11
FSLabs A320-X, TFDi 717, Aerosoft Twin Otter
Flight Factor A320 Ultimate, IXEG 737,
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4552
Date Registered: 13.04.09

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #311 on: 28.06.18, 07:16 »

Paljonko tuossa on tuo suorituskyky parantunut?

Sami Metsola
Offline Offline

Posts: 49
Date Registered: 17.04.17

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #312 on: 28.06.18, 17:12 »

En osaa tarkempaa analyysia antaa, mutta aiemmin esim. LOWI:ssa pimeällä FPS on aina pudonnut alle 30, kun on landing ja taxi valot päällä. Nyt pysyi koko ajan tasaisesti 30:ssä. Mulla on siis FPS lukittu 30. On siis ihan selkeä parannus suorituskyvyssä.

i7 7700K, GTX 1070, 16 GB
P3D v4.1, XP 11
FSLabs A320-X, TFDi 717, Aerosoft Twin Otter
Flight Factor A320 Ultimate, IXEG 737,
Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14419
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #313 on: 29.06.18, 09:04 »

Uusi päivitys saatavilla:

Quote
Here's the changelog for v2.0.1.260:

- External Model:

    - Wing fairing and nose gear door small fixes
   
- Sounds:
    - Various small fixes

- ECB:
    - APU flap visual fix

- Virtual Cockpit:
    - Adjustment in window transparency level
   
- GSX:
    - Small fix for pax boarding / deboarding state
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4172
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #314 on: 02.07.18, 15:33 »

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1353
Date Registered: 13.08.12

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #315 on: 03.07.18, 18:28 »

Tässä ollut yhteen aikaan jarruongelmaa, että jarrut toimivat, mutta eivät vapauta, eli joutuu aina näppäimistöstä painamaan .-nappia että jarrut vapautuisivat. Muilla ollut samaa ongelmaa?

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4172
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #316 on: 03.07.18, 20:33 »

Tässä ollut yhteen aikaan jarruongelmaa, että jarrut toimivat, mutta eivät vapauta, eli joutuu aina näppäimistöstä painamaan .-nappia että jarrut vapautuisivat. Muilla ollut samaa ongelmaa?

Minulla kävi yhdellä lennolla noin, latasin on gpu-tilan ja sen jälkeen kone ei liikkunut minnekään vaikka paineli .-nappiakin. Simun uudelleenkäynnistyksen jälkeen ei enää oireillut.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4172
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #317 on: 12.07.18, 18:56 »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4172
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #318 on: 14.08.18, 22:17 »

Päivitys V2.0.1.266 on julkaistu tälle jo jokunen päivä sitten..
https://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/17689-a320-x-for-p3d-v42-update-v201266-now-released/&tab=comments#comment-136379

Here's the changelog for v2.0.1.266:
V2.0.1.266:
- FSL Configurator:
    - Fixes for installation paths
   
- Content error fixes
   
- External Model:
    - small issues with overlays fixed
    - Inversed engine overlay fixed
    - Cabin interior lighting bleed through fixed
   
- Virtual Cockpit:
    - Glareshield selector knobs texture improvements
    - Various small fixes and improvements
   
- SEC:
    - Roll spoilers on yellow logic fix
   
- PFD:
    - ATHR Blue on T/O fix (redraw issue)
   
- Sounds:
    - Nose scrub logic fix
    - Airport environment sounds added
    - Avionic inlet sounds fix     
    - Engine sounds performance updates
   
- CIDS:
    - Default options revised
   
- FWC:
    - Fix for MAST WARN / MAST CAUT split light conditions
   
- Doors:
   - GSX Auto door logic improvements
    - Door 1L close logic fix
    - Further fix for Door 1L auto logic with GSX
Pages: 1 ... 14 15 [16] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1